Haberler

Makine Mühendislerinden Dündar'a Ziyaret

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Osmangazi Belediyesi ile bir süre önce ilçedeki asansörlerin denetimi konusunda bir protokol imzalayan Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi yönetimi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti. MMO Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart ve beraberindeki heyet, Başkan Mustafa Dündar'a yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa'nın kalkınması noktasında Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli rol oynadığını söyleyen Başkan Dündar, Bursa'nın daha güzel daha yaşanabilir bir kent olması noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sivil toplum kuruluşları ve akademik odalarla işbirliği yapacaklarını kaydetti.

"Güvenli Kent, Güvenli Yaşam" konusuna vurgu yapan MMO Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart ise Osmangazi Belediyesi ile ilişkilerini geliştirerek sürdürmek istediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title