Haberler

Sertap Erener, Dantelli Sütyeniyle Hayranlarının Karşısına Çıktı

Güncelleme:

Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde, pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener sahne aldı. Ünlü sanatçı giydiği cesur kıyafetle yıllara meydan okuduğunu gösterdi.

Bodrum Antik Tiyatro'da Sertap Erener konserini, dizi oyuncusu Kerem Fırtına, sevgilisi Model grubunun solisti Fatma Turgut ve oyuncu Müjde Uzman'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi.

SİYAH YELEĞİN İÇİNE DANTEL SÜTYEN

Erener konserine Kırık Kalpler albümünde yer alan 'Aşk Beni' isimli parçasıyla başlamayı tercih eden ünlü sanatçı konserde giydiği siyah yeleğin içine dantel sütyen takmayı tercih etti.


"EĞLENMENİZE BAKIN"

Hayranlarına geldikleri için teşekkür ederek konsere başlayan Erener, "İyi ki geldiniz. Gelmeseydiniz tek başımıza çok hoş olmazdı. Gerçekten bu yıl konser yapmak o kadar kolay değil. Bir şekilde zor bir dönemden geçiyor bu coğrafya ve dünya bence. O yüzden kültür çok önemli bir şey ya, yaşamamız için en değerli şey. Onlardan biri de bu iletişimi de kurabilmek. Birlikte şarkılar söyleyebilmek, çünkü bence müzik bizi iyileştiriyor. Eğlenmenize bakın ve şarkılara eşlik edin, hep beraber söyleyelim" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatma Turgut Müjde Uzman Bodrum Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (3)

VOLKAN:

HALA COK GUZEL BI KADIN VE GUZELLIGINI GOSTERMEKTEN KORKMUYOR KADINDA CESARET VAR OZGUVEN VAR BIZIM TURBANLI VE CASAFLILARDA YA COK CIRKINLER YADA OZGUVENSIZ KORKAKLAR

4
22
yanıtYanıtla
vv:

hadi lennn sensiz özgüvensiz ona buna çamur atan gereksiz korkak

yanıt0
yanıt0
ece:

bence çok güzel bir kadın olmuş yabancılar açınca bir şey yok

5
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title