Haberler

Rüzgar Erkoçlar'ın Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası erkek olan Rüzgar Erkoçlar, paylaştığı fotoğrafla takipçileri tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

Geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası çok konuşulan Oyuncu Rüzgar Erkoçlar sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla olay yarattı.

"ÇOK YAKIŞIKLISIN"

Erkoçlar'ın paylaştığı fotoğraflara özellikle kadın hayranları yoğun ilgi gösterdi. Oyuncunun bu fotoğraflarına "Çok yakışıklısın", "Ölürüm sana" gibi yorumlar yapıldı.

İşte Rüzgar Erkoçlar'ın paylaştığı kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (8)

merve:

küçükken ortaya çıkan birşey diye biliyorum kınamasın kimse. . . kendini erkek hissediyormuş bu da bir hastalık

22
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

öncedende çok güzeldin zaten şimdide çok yakışıklı olmuş vallahi

19
2
yanıtYanıtla
asasas:

aslanım benim nasılda yakışıklı olmuş heyt be

10
6
yanıtYanıtla
ssssssssss:

bırak lan ne aslanı kedi :D

yanıt4
yanıt4
Orjinal erkek:

Ne günlere kaldık ardakaşa ya, Biz kendi fotomuzu paylaşsak kimse bize bu kadar ilgi göstermez. Orjinal erkeğim kızlar buradayım :)

15
0
yanıtYanıtla
diriliş:

ERKEK BEEE

6
1
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

buna madalya taksınlar, hep diyorum kimileri erkek, kimileri kadın olur. allahın küçük beyinli insanları.

1
2
yanıtYanıtla
gs 31:

ruzgar gıbı gectı

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title