Haberler

Pınar Altuğ, 9 Yaşındaki Kızının Başına Gelen İstismar Girişimini Anlattı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, katıldığı magazin programında kızı Su'nun çocuk parkında oynarken başına gelen istismar girişimini anlattı.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Kadına, çocuğa ve hayvanlara yapılan istismarlarla çok sinirlendiğini söyleyen Altuğ, 9 yaşındaki kızının başına kötü gelen kötü bir olayı anlattı.

"ÜZERİNDE ELBİSE OLAN KIZIMIN FOTOĞRAFINI ÇEKMEK İSTEDİ"

Altuğ, kızıyla birlikte parka gittiğini ve tanımadığı bir adamın üzerinde elbise olan kızından parende atmasını ve o anların fotoğrafını çekmeye çalıştığını söyledi. Altuğ, kızıyla yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı: "Bir kaç sene önce başıma bir şey geldi. Çocuk parkında Su arkadaşlarıyla oynarken bizde iki anne olarak arkadaşımla oturuyoruz. Sonra arkadaşım 'Biri Su'nun fotoğrafını mı çekiyor?' dedi. Ben de hemen fırlayıp yanına gittim.

Pınar Altuğ, 9 Yaşındaki Kızının Başına Gelen İstismar Girişimini Anlattı

Bir tane adam tek başına çocuk parkına girmiş Su'ya 'Bir parende atsana fotoğrafını çekeyim. 'Hava yaz ve Su'nun üzerinde elbise var. Benimki de fotoğraf çektirmeyi sevmediği için suratını asarak 'Hayır' diyor. Adamda 'Ne olacak benimde kızım var sen parende at ben senin fotoğrafını çekeyim' diyor. Adamın amacının ne olduğunu anladınız herhalde.

Pınar Altuğ, 9 Yaşındaki Kızının Başına Gelen İstismarı Anlattı

"HAYIRDIR NE OLUYOR?"

Ben adamın yanına 'Hayırdır ne oluyor?' diyerek gittim. Oda 'Ne var?' diyerek tepki gösterdi. Adam benim kim olduğumu anlayamadı sonra yanımdaki diğer erkek çocuklara dönerek 'O zaman sizi çekeyim' dedi. Adamla aramızda bir çit var yanına atlayamıyorum."

Pınar Altuğ, 9 Yaşındaki Kızının Başına Gelen İstismarı Anlattı

PARKA GÜVENLİK GÖREVLİLERİ KONULDU

Parktaki diğer kadınların olayı uzaktan izlediğini söyleyen Altuğ, adamla avazının çıktığı kadar tartıştığını ve sitenin güvenlikleri aradığını sözlerine ekledi. Yaşanan çirkin olayı kendi kızının değil kimin başına gelirse gelsin aynı tepkiyi vereceğini söyleyen ünlü oyuncu, yaşadığı kötü olaydan sonra parka güvenlik görevlilerinin konulduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Altuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

samimiyet:

kızına gerçekten istismar olmuştur olmamıştır o ayrı bir konu ama adama sormazlarmı bre kadın sen rol aldığın dizilerde ve medya önünde sergilediğin davranışlarda ahlaki yapının güçlendirilmesi için bireysel olarak katkıda bulundunmu???ondan sonrada çıkıyorsunuz yok istismar oldu yok şu oldu yok bu oldu!!!!

25
21
yanıtYanıtla
Alper ünver:

Pınar altuğ gerçekten duyarlı biri diğer sanatçılar gibi değil

30
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BİZENE LA

12
25
yanıtYanıtla
khabib:

senin bu ülkeye ne faydan var faydasız nesne

17
19
yanıtYanıtla
Kürşad:

Fiyasko bunlar gündem olmak için yapmayacagı şey yok bunun..gereksiz kadın

12
24
yanıtYanıtla
Cem:

Yav he he. Zaten ülkemizde böyle şeyler asla olmaz dimş

yanıt6
yanıt2
nurcan:

terbiyesiz kimsenin anneliğine laf etme. hele pınar altuğ a hiç etme o kadın iyi bir anne

yanıt9
yanıt5
RACO:

uydurma bi hikaye

14
18
yanıtYanıtla
ünal özer:

senin her halin her rolün yaşantın pozun resmin sosyal medya paylaşımların faul ve tacize alenen davet. sen edep yoksunu yarıçıplak örnek olmaya çalışan biri olarak alenen yalan ve iftira peşindesin. pörsüdün pilin bittibu saçma diziden sonra işinbitecek gündem için yalana başvurmana gerek yok çıplak foto atar pazarlarsın sen kendini senin ahlakın buna müsait

11
17
yanıtYanıtla
selda:

Pınar Altuğ senden nefret ediyorum.

10
18
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title