Haberler

Mustafa Denizli'nin Kızı Babasını Çok Kızdıracak

Güncelleme:

Lal Denizli ile kendisinden 15 yaş büyük olan oyuncu sevgilisi Rıza Kocaoğlu'nun ilişkisi, Mustafa Denizli'nin onay vermemesine rağmen devam ediyor.

Ünlü Teknik Direktör ve Yayın Kuruluş LİG TV'de futbol yorumculuğu yapan Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli ile kendisinden 15 yaş büyük olan oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun beraberliği devam ediyor.

BABASI ONAY VERMİYOR

Mustafa Denizli'nin kızının ilişkisine onay vermemesine rağmen çiftin yüzü gülüyor. Denizli ve Kocaoğlu bayramı da birlikte, yurt dışında geçirdi. Önceki gün İstanbul'a dönen çift, soruları yanıtsız bıraktı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Denizli Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (9)

bruksel:

kiz muameleden memnunsa sorun yok

23
4
yanıtYanıtla
..:

lal nedir ya bizene. .

24
2
yanıtYanıtla
tövbe tövbe:

Ne biçin haberçilik bu yaa 3. dünya devletimiyiz modern ülkede olması gerekenle r neden sizi rahatsız ediyor. 18 yaşına gelmiş babasına ne sanane banane onane bunane

15
0
yanıtYanıtla
nazlı:

18 yaşına gelmiş her birey istediği gibi yaşar Batı bunlar hiç problem edilmiyor o yüzden aya çıkıldı şimdi marsa gitme planları yapılıyor biz yatıp kalkıp insanların yaşayışlarını konuşuyoruz bırakın ya gençleri relax olun bir dahamı geleceğiz dünyaya

yanıt0
yanıt0
Cahitm@m.m:

ya bize ne

14
0
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

hocam yanlis taktik veriyosun

8
1
yanıtYanıtla
AKREP:

bize neeeeee

0
0
yanıtYanıtla
kopil:

Len kardeşim tek sorunumuz bumu bizim. . .

0
0
yanıtYanıtla
esra özer:

ne büyük olay yaa:) dünya sallandı yerinden :) saçma haberler uzmanısınız. . tebrikler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title