Haberler

Mandalinacı Veysel, Dünya Yıldızlarını Geride Bıraktı

Güncelleme:

'Vay Delikanlı Gönlüm' klibiyle fırtına gibi bir başlangıç yapan Veysel Mutlu, Youtube'un 'En Çok İzlenen 100' listesine 25'inci sıradan girdi.

Pazarda şarkı söyleyip mandalina satarken paylaştığı videosuyla fenomen olan Veysel Mutlu'nun şöhreti sınırları aştı.

25. SIRADA YER ALIYOR

Yapımcı Polat Yağcı'nın anlaşarak ilk şarkısı 'Vay Delikanlı Gönlüm'ü yayınladığı Mandalinacı Veysel'in klibi Youtube'un 'En Çok İzlenen 100' listesine 25'inci sıradan girdi.

DÜNYA YILDIZLARINI GERİDE BIRAKTI

HT Magazin'in haberine göre, Veysel, Bruno Mars ve Enrique Iglesias gibi ünlü isimlerle zirveyi paylaşırken Taylor Swift, Rita Ora gibi dünya yıldızlarını ise geride bıraktı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (28)

palu23.:

ses yok yetenek yok nasıl izleniyor anlamış değilim ilk 10 saniyesine bile dayanamadım sosyal medyanın pohpohlaması bi süre sonra unutulur gider.

16
8
yanıtYanıtla
MELİS:

Şunun neresini dinliyor millet anlamıyorum. Miğdem bulanıyor artık şu çocuğu görünce. .

8
11
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

Mandalinacıyı sevmediysen balıkçı getirelim:)))

yanıt1
yanıt3
SAVAŞ GNC:

ARMUTÇUYU GETİRELİM İSTERSENİZ MELİS HANIMCIM:)

yanıt0
yanıt1
CEM:

Gizli hayranlarındansınız demek ki.

yanıt0
yanıt0
MANDALİNA''cının ASKERLERİYİZZ:

adamın sesi çok güzel sizde boş gereksiz eleştiri yapmak yerine destek olsanıza çekemeyen insancıklar

4
11
yanıtYanıtla
blue dream:

ha eşek anirmasi ha bu azicik bur fark var ,buna cingel yapan daha eşekmiş

8
6
yanıtYanıtla
Sevilay:

Nesini sevdiniz anlamadım,bildiğin kro

6
7
yanıtYanıtla
Onur:

Kesfedilmemis daha kac ses var kim bilir. Parasi olan basiyo parayi olmayan sesiyle sarki söylüyor. 0 organik olan bu delikanlinin sesi hakediyor bu ilgiyi. Helal olsun.

10
3
yanıtYanıtla
mahmut:

aleyna tilki düşünsün :)))

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title