Haberler

Levent Üzümcü'nün Şehir Tiyatroları'ndaki Görevine Son Verildi

Güncelleme:

Tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevinden alındı. Üzümcü, bu karara "Gezi direnişindeki tutumum gerekçe gösterildi." dedi.

Mayıs ayında Şehir Tiyatroları'ndan ihraç edilmesi talebiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Üzümcü, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla görevinden alındığını duyurdu.

"GEZİ DİRENİŞİ SÜRECİNDEKİ TUTUMUM GEREKÇE GÖSTERİLDİ"

Üzümcü sosyal medya hesabından yaptığı o açıklamada, "Adımımı 1996 yılında attığım İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan, Gezi direnişi sürecindeki duruşum ve Sosyalist Enternasyonel'de yaptığım konuşma gerekçe gösterilerek atıldım. Bu kararı, üzüntü, şükür ve mesuliyet hissederek sizlerle paylaşıyorum."

Üzümcü'nün, kararı Twitter'dan duyurması üzerine sosyal medya karıştı. İşte yapılan yorumlardan bazıları...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Üzümcü İstanbul Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (307)

Türkiye:

Atatürkçüsün, halkını, devletini seviyorsun doğruları söylüyorsun, TERÖRİSTİ besleyen, İŞİD''e silah yardımı yapan AKP ve onun AKtrolleri seni anlayamaz çünkü onlar eğitimle, çalışmayla değil birilerine yalakalık yaparak bir yere gelmiş insanlar. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner!

28
78
yanıtYanıtla
patriot:

evet anlamayız biz halkın ayağında çarık yokken şapka dayatmasını, ülkenin parası yokken devlet tiyatrocularına çektirilen erotik filmleri, anlamayız biz vahdettini abdülmeciti vatan haini ialn edilmesini, biz anlamayız enver paşanın halkın üstü başı yırtık diye arka caddelerden dolaşmasını istemesini, anlamayız biz çanakkalede savaşanların hepsinin dindar ve yoksul kesimin savaşmasını ve orada bir kuşağın yok oluşunu evet anlamayız çünkü biz trolüz. bırakın bu ayaklar koktu artık. .

yanıt2
yanıt1
Edep:

Sanatçı Dediğin topluma bir eser bırakmak için kafa yorar, sizin gibi toplumu nasıl karıştırırız diye şeytanlıklar düşünmez. bir eseriniz olsunda onu alkışlayalım. bu ne Biçim sanatçılık anlamadım , nerde kaos , nerde dedikodu, nerde magazin , nerde kargaşa siz oralardasınız, çünki boşsunuz boş. toplumda başka türlü yer alamıyorsunuz.

81
14
yanıtYanıtla
dadaşım:

benim verdiğim vergi ile maaş alacan sonrada 2 tane ağacı bahane ederek ülkeyi karıştıracan yok öyle işine gelmeyen abd İngiliz vatandaşı olsun. yıllarca bu din, vatan düşmanlarını bizlere izleterek iyi uyutmuşlar ah kafam ahhhhhhh

48
30
yanıtYanıtla
06:

Sıra beren saatte onuda istemiyoruz bu ülkede

53
11
yanıtYanıtla
BIZE NE LAN BIZE NE:

herıflere arpa fazla gelmıs orda burda gezıcı kesılmıs. eee halıyle de bırılerıde hesabını kesmiş. olay bukadar SIMDI DAGILIN LA GEZIZEKALILAR =) =) sıradakı gelsın

43
15
yanıtYanıtla
Yorum..:

Bu Kim?

35
21
yanıtYanıtla
unalanli3:

geç bile kalindi çok gezizekaliydi zaten

41
13
yanıtYanıtla
unalanli3:

sana sadece ''hoşt'' diyorum o kadar. . . . . .

yanıt2
yanıt4
MMM:

helal bajgan . . . AZ BILE SOYLEDIN . . .

yanıt1
yanıt2
Tüm 307 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title