Haberler

Kayıp Şehir'de Seher Şoke Oluyor!

Kanal D'nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin'in paylaştıkları sevilen dizisi "Kayıp Şehir" bu haftadan itibaren artık saat 21.30'da ekrana gelecek.

Dizinin bu bölümünde; vicdan azabına daha fazla dayanamayan Meryem'in, Daniel'ı kendisinin ihbar ettiğini itiraf etmesi, herkesi şoke ediyor ama, en çok da Seher'i.

Kadir ve Zehra'nın nişanı beklenmedik bir şekilde sonlanır. Vicdan azabına daha fazla dayanamayan Meryem, Daniel'ı kendisinin ihbar ettiğini sonunda itiraf eder. Herkes şoktadır ama, en çok da Seher. Eve döndüklerinde Seher'den hiç beklemediği bir tepki gören Meryem bir karar verir. Sabah kalktıklarında annelerini bulamayan Kadir ve İrfan panik olurlar. Annelerini giderken bir tek Hakan görmüştür. Kadir ve İrfan annelerini bulmak için seferber olurlar. Seher ise okuldan bir arkadaşının evinde kalmaya başlar. Bu sırra bir tek Zeynep'i ortak eder. Seher'e nerede olduğunu söylemeyeceğine dair söz veren Zeynep, birkaç eşyasını ona götürmek için yardımcı olur. Ancak karısından şüphelenen İsmail onu takibe alır. İrfan'ın ise yeni takımında ilk maçı vardır. Aysel, Gültekin ve Ethem, İrfan'ı izlemek için oradadır. Maça güzel başlangıç yapan İrfan'ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Kadir ile Aysel'in gizli gizli konuşmalarından şüphelenen Elmas'ın içine kurt düşer. Kiralık daire bakan Zehra, Kadir'e müjdeli haberi verir. Annesine çok yakın bir apartmanda kiralık uygun bir daire vardır. Hemen Elmas, Kadir ve Zehra ev tutulmadan bakmaya giderler. Elmas ve Zehra evi çok beğenirken, Kadir şaşkınlık içindedir.

Yayın Tarihi : 21 Ocak Pazartesi/2012

Yayın Saati : 21.30

Kaynak: Star / Magazin

Gökçe Bahadır İlker Kaleli Kayıp Şehir Kanal D Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title