Haberler

    Hülya Avşar'ın yeni aşkı Cemal Güzelci, daha önce de Deniz Akkaya ile görüntülenmiş

    Güncelleme:

    Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, kendisinden 11 yaş küçük iş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşamaya başladı. Sürpriz aşk sonrası Cemal Güzelci'nin daha önce de Avşar ile kavgalı olan Deniz Akkaya ile görüntülendiği ortaya çıktı.

    12 yıldır özel hayatında kimse olmayan oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, aşk orucunu bozdu. Avşar, geçtiğimiz çarşamba akşam iş insanı Cemal Güzelci ile sarmaş dolaş görüntülendi. İkilinin romantik fotoğraflarının ardından Güzelci hakkında dikkat çeken bir detay öğrenildi.

    SOSYAL MEDYA HESABI YOK

    58 yaşındaki Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde, "Instagram'ı olan bir sevgili istemem! Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil, spor yapmayan insanlar da bana göre değil" demişti. 47 yaşındaki Cemal Güzelci'nin Instagram kullanmadığı ve düzenli olarak spor yaptığı öğrenildi.

    Hülya Avşar'ın yeni aşkı Cemal Güzelci, daha önce Deniz Akkaya ile görüntülenmişti

    2013 YILINDA DENİZ AKKAYA İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

    Cemal Güzelci'nin bir zamanlar Hülya Avşar ile kavgalı olan manken Deniz Akkaya ile birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. İkili, 2013 yılında Ulus'ta bir mekan çıkışı görüntülenmişti. Akkaya'nın, Hülya Avşar-Cemal Güzelci aşkına dair ne yorum yapacağı merak konusu oldu.

    Hülya Avşar'ın yeni aşkı Cemal Güzelci, daha önce Deniz Akkaya ile görüntülenmişti

    HÜLYA AVŞAR VE DENİZ AKKAYA NEDEN TARTIŞTI?

    Hülya Avşar yıllar önce, "Erkek çalışsın kadın evde otursun" diyerek polemik yaratmıştı. Deniz Akkaya, Hülya Avşar'ın bu çıkışına "Cahil geldi, cahil gidecek. Bu kadınla ilgili ne olur bana soru sormayın. Ben geriliyorum dinlerken... Kız çocuklarını yanlış etkiliyor" diyerek tepki göstermişti. Deniz Akkaya ile Hülya Avşar uzun yıllardır konuşmuyor.

    CEMAL GÜZELCİ KİMDİR?

    47 yaşındaki Cemal Güzelci, Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı'dır. 1992 yılından itibaren deri giyim sektöründe çeşitli kademelerde çalıştı, 2002 yılında Derlüks'ün kuruluşunda bulunmuş, 2008 yılında da Şirket'in büyük ortağı oldu. İyi derecede Rusça bilen Cemal Güzelci'nin sosyal medya hesabı bulunmuyor.

    Hülya Avşar'ın yeni aşkı Cemal Güzelci, daha önce de Deniz Akkaya ile görüntülenmiştiCemal Güzelci

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Deniz Akkaya Hülya Avşar Türkiye Haberler

    Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

    Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Bakmadan Geçme

    26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir?
    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    500

    Yorumlar (2)

    Dilek C:

    Boş boş konuşmaktan baska yaptiginiz birsey yok.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    metin Alkacir:

    ?????? yakışırlar bir birine,hülya neden yaşına uygun.fakir fiyata bulmuyor.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title