Haberler

Hadise'den Büyük Gaf! Hayranlarından Özür Diledi

Güncelleme:

Kırklareli'nde 20 bin kişiye konser veren Hadise, konuşmalarında Kırklareli'ne Kocaeli dediği için seyircilerinden özür dilemek zorunda kaldı.

Kırklareli'nde bu yıl 25'incisi düzenlenen 'Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde sahneye çıkan Hadise, yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde sevenlerini coşturdu. Beyaz mini bir elbiseyle sahne alan Hadise, dansları ile dikkat çekti. Hadise bazı takılarını hayranlarına hediye etti.

SEYİRCİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Kırklareli Belediyesi'nin bu yıl 25'incisini düzenlediği festival kapsamında Kırklareli'ne gelen Hadise, dün gece konser verdi. Konsere 1 saat gecikmeli başlayan Hadise, konuşmalarında Kırklareli'ne Kocaeli dediği için seyircilerinden özür diledi.

"ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE GİYİNDİM"

Hadise, "Evden çıkarken her zaman el bagajımı kendim hazırlarım. Benim öyle bir yardımcım yoktur. Her şeyimi kendim hazırlar ve kendim dolabıma dizerim. Bugün her şeyimi hazırladım, bavulumu koridora koydum. Kız kardeşim Derya geldi. Her şey hazır evden çıkıyoruz. Uzun bir yoldan sonra otele geldik. İndiğimizde 'Bavulum nerede?' dedim. Arabaya baktım arabada yok. Bende bir panik oldu. Evde unutmuşum bavulumu. Bavul içinde ayakkabı, takılarım, makyaj kutum ve ihtiyacım olan şeyler o bavulun içinde. Bir arkadaş bavulumu saat 22.45'te yetiştirdi. Çok hızlı bir şekilde giyindim. Sizlerden özür diliyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kırklareli Magazin Haberler

500

Yorumlar (67)

inadina akpMobil-ANDROID:

mhp liyim ama oyumu akp vericem. adamlar calsiyor bal tutan parmagini yalar calacaklar elbet

15
35
yanıtYanıtla
KÎM SANATCI ?:

ssenin icra ettigin sanatina tüküreyim. Kendi ülkesinin, hemde konser verdigi sehrin adini bilmeyen sözde sanatci. SEHRIN ADINI UNUTURSUN AMA IC CAMASIRINIZI GÔSTERMEYI UNUTMAZSINIZ

24
5
yanıtYanıtla
CİMİLLİ:

KONSERE GİDEN MALAKLAR DÜŞÜNSÜN.

22
6
yanıtYanıtla
Egemen:

Nerede oldugunu kendiside bilmiyor. sevimsiz sey. . .

18
6
yanıtYanıtla
babayarroMobil-ANDROID:

tayyip bingöl de diyarbakır ses ver dedi defalarca bu onun yaninda çok küçük kalir bence ha ha haaaa

9
12
yanıtYanıtla
aknt:

habermı ln bu

18
1
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

Insanlik hali hicte rezil olmamis

12
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hadise neki gafı ne ola adamların kendısı zaten gaf

13
5
yanıtYanıtla
mrtMobil-ANDROID:

Ermenistan'dan gelen 2000 ermeninim ne işi var mitinginde yalancı ermeni Kürdü seni aklınızdan geçen ermenistan devletini kuramiycaksınız

9
9
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

ZATEN REZİL BİR KADIN

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title