Haberler

Erhan Çelik'ten "Arabama Bıçak Salladılar" Diyen Gülben'e Çağrı: Görüntüleri Yayınla

Güncelleme:

"Arabama bıçak sapladılar" diye açıklama yapan eski eşi Gülben Ergen'e çağrıda bulunan Erhan Çelik "Görüntüleri yayınlamayan müfteridir, iftiracıdır ve artık bildiğiniz gibidir" dedi.

Dün akşam canlı yayında yaptığı açıklama ile TRT'deki görevinden ayrıldığını duyuran Erhan Çelik, bugün eski eşi Gülben Ergen'in kendisi için aldırdığı uzaklaştırma kararı ile sarsıldı.

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ve eski eşi Gülben Ergen'in ilk kez kendisini aldattığını doğrulayan Erhen Çelik, ünlü şarkıcının "arabama bıçak sapladılar" şeklindeki iddiasına da yanıt verdi.

"GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYAMAYAN..."

Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir açıklamada evine birinin girip arabasına bıçak sapladığını duyurmuştu. Eski eşine bu iddialarını ispatlaması çağrısında bulunan Çelik, "Evliyken, evli biriyle ilişki yaşayıp bunun delilleri ile ortaya çıkması üzerine algıyı önce yıllardır husumeti olan kadınlara, ardından arabasında ne zaman yapıldığı belli olmayan çiziklerden yola çıkarak 'arabam bıçaklandı' gibi abartılı durumlara getiriyor. Ev ve aracına saldırı kamera görüntülerini vakit kaybetmeden yayınlamayan müfteridir, iftiracıdır ve artık bildiğiniz gibidir. Vesselam" ifaderini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title