Haberler

Emre Altuğ, Tepki Çeken "Evlilik Kariyerimi Bitirdi" Sözlerini Yalanladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcının hafta sonu verdiği röportajda yer alan "Evlilik starlığımı bitirdi" sözleri tepki çekti. Altuğ, cümlenin kendisine ait olmadığını Twitter'dan duyurdu.

Emre Altuğ, haftasonu yayınlanan bir röportajında ocak ayında boşandığı Çağla Şıkel'le 7 yıl süren evliliğinin popstarlık kariyerini bitirdiğini açıklamıştı.

TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ADIM ATTI

Bu sözleriyle cumartesi günü küçük oğlu Uzay'ın doğum günü için bir araya geldiği Çağla Şıkel'i çok üzen Altuğ, çocuk yapmayan Ajda Pekkan ve Tarkan'ı örnek vererek "Evlilik beni bitirdi. Starlığı kaybettirdi. Baba olunca kendimi geri çektim. Çok fazla evcimen hale geldim. Bu hayatı ben bilinçli seçmedim" şeklindeki sözlerini geri aldı ve gelen tepkiler üzerine instagram'dan "Evlilik starlığımı bitirdi bana ait değildir" açıklamasını yaptı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ajda Pekkan Emre Altuğ Twitter Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (64)

benmobilWeb@haberler.com:

Soyleyip soyleyip tepki alinca geri cekil taktik bu artik

22
4
yanıtYanıtla
bengümobilWeb@haberler.com:

Evlilik degil de, Türk halkının özünü inciten sözler starlığı bitirir...

22
3
yanıtYanıtla
alkışlar:

aman sanki evlenmeden önce türkiyenin bir numarasıydıda

13
6
yanıtYanıtla
DEVLETmobilWeb@haberler.com:

Devlet yaşayan bir organizmadır ruhunu milletten alır millet istediği rejimi getirir veya götürür buna yön veren yegane güç millettir.

6
9
yanıtYanıtla
abdullah tastan:

ULAN SANKİ TARKAN DAN İYİ OLUCAK DIN TARKAN VARKEN SİZE BU ÜLKEDE STARLIK VERMEZLER

6
8
yanıtYanıtla
söylemez:

daha başlıgı gördügümde emre altuğ bunları söylemez dedim nokta

12
2
yanıtYanıtla
komik:

hayatında tek başarısı gelip buraya yorum yazmak yada twit atmak olan insanlar emre altuğ kariyerini eleştiriyorum onunla ilgili ahkam kesiyorya komşk olan bence bu

10
4
yanıtYanıtla
star mıydın da starlığın bitsin leeenn:

ben senin star olduğunu falan hatırlamıyorum

4
9
yanıtYanıtla
susun artık:

Zaten 10 yıldır ayrıldılar, boşandılar diye haber yapa yapa ayırdınız hala da yapıyorlar şimdi boşandılar çocuklarını ve onları huzursuz etmek için kasıtlı yapıyorlar ki biraraya geleceklersede gelmemeleri için uğraşıyorlar barışırlarsa onlar için haber degeri taşımayacaklar mutluysanız oturun ve susun magazini bu ülkede ciddiye alamıyorum

13
0
yanıtYanıtla
böyle insan:

15 yıldır tek sansasyonu olmayan , kimseyle laf dalaşına bile girmeyen , kendi halinde işi gücüne bakan , kariyeri starlıgı hiç önemsemeyen biri önemsemiş olsaydı daha evlendiginde kariyerinin zirvesindeyken işi gücü bırakmazdı asılırdı tarkan için türkiyede gelinebilecek en üst noktada diyende emre güzel bir evlilik ve çocukları olan biri bu saatten sonra böyle cümleler kurmaz şark kurnazı gazeteciler yapmış bir şey

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title