Haberler

Demet Akbağ 15 yıl sonra tiyatro sahnesine çıktı, usta sanatçılar oyunu ön sıradan izledi

Güncelleme:

Türk sinemasının efsane oyuncuları arasında yer alan Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl aradan sonra yazdığı ilk tiyatro oyunu olan 'Aydınlıkevler' ile 15 yıl sonra tiyatro sahnesine döndü. Metin Akpınar, Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan da Akbağ'ı ön sıradan izledi.

Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl aradan sonra yazdığı Aydınlıkevler-Babaannem Amerikaya Savaş Açtı isimli tiyatro oyunu, dün akşam ilk kez sahnelendi. Oyununun başrolünde yer alan Demet Akbağ ise 15 yıllık aranın ardından sahneye çıktı.

4 BAŞARILI İSMİ OYUNU ÖN SIRADAN İZLEDİ

Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı oyun 'Aydınlıkevler - Babaannem Amerika'ya Savaş Açtı' gösterimine ünlü isimler akın etti. Tiyatro galasına gelen Metin Akpınar, Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Yılmaz Erdoğan oyunu ön sıradan izledi. 4 başarılı ismin aynı karede yer aldığı fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu.

OYUNU ZAFER ÇİKA'YA ARMAĞAN ETTİLER

Anlamlı gecede konuşan Yılmaz Erdoğan, oyunu Demet Akbağ'ın 2019 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşi Zafer Çika'ya armağan ettiklerini söyledi.

Demet Akbağ 15 yıl sonra tiyatro sahnesine çıktı, usta sanatçılar oyunu ön sıradan izledi

Demet Akbağ 15 yıl sonra tiyatro sahnesine çıktı, usta sanatçılar oyunu ön sıradan izledi

Demet Akbağ 15 yıl sonra tiyatro sahnesine çıktı, usta sanatçılar oyunu ön sıradan izledi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yılmaz Erdoğan Ata Demirer Demet Akbağ Cem Yılmaz Zafer Çika Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli? John Wick 4 filmi oyuncuları kim? John Wick 4 filmi konusu, oyuncuları ve John Wick 4 özeti! En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları: Bilinçaltının Gizemli Dünyası İnci Taneleri CANLI izle! 9 Mayıs İnci Taneleri 14. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! 10 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Mayıs burç yorumları nedir? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 11. bölüm TRT 1 HD izleme linki! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Manifesting nedir? Nasıl manifest yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title