Haberler

Cem Yılmaz, Eski Eşine Maddi Manevi Destek Oldu

Güncelleme:

Ünlü şovmen, eski eşi Ahu Yağtu'nun Bebek'e taşınmak istemesi üzerine, kendi bulduğu 2 milyon 700 bin liralık bir daireyi satın almaları için yardım etti.

Magazin gündemi son dönemde yaşanan olaylı boşanma haberleriyle çalkalanırken Cem Yılmaz, tüm ünlülere örnek olacak tavırlar sergiliyor. Yaz tatilinin büyük kısmını oğlu Kemal'in mutluluğu için eski eşi Ahu Yağtu ile Bodrum'da geçiren ünlü şovmen, bu kez de bonkörlüğünü konuşturdu.

2 MİLYON 700 BİN LİRA

Boşandıktan sonra Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasından Ulus'taki bir apartman dairesine yerleşen Yağtu, evlenmeden önce de hayatını sürdürdüğü Bebek'e taşınmak istedi. Ünlü oyuncu ve modacı, uzun uğraşlar sonunda Bebek'te 900 bin dolar yani yaklaşık 2 milyon 700 bin liralık bir daire buldu. Oğlu Kemal'le Bebek'e taşınma fikrini Cem Yılmaz'a açan Ahu Yağtu, eski eşinden maddi ve manevi destek gördü.

RAHATLARINI DÜŞÜNÜYOR

Ünlü komedyen, Yağtu'nun yeni taşınacağı dairesinin yarı fiyatını hiç düşünmeden cebinden ödedi. Hem eski eşi hem de oğlunun daha rahat bir yaşam sürmesi için her detayı düşünen Cem Yılmaz'ın bu tavrı, "Süper baba Cem" dedirtti. Bu arada Ahu Yağtu, yeni evine tadilat işlemleri bittikten sonra taşınacak.

TAZMİNATLA HAYATI GARANTİ

Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz, 20 aylık evliliklerini 2013'ün son günü bitirmişti. Ünlü komedyen, eşine boşanırken 500 bin dolar tazminat ödedi. Yılmaz, Ahu Yağtu'ya 3 de gayrimenkul vermişti. Cem Yılmaz, oğlunun annesine 2013 model Range Rover cip, Sarıyer, Şişli, İstinye Park ve Loft'ta birer gayrimenkulun dışında iki ayrı yerin aylık 30 bin lira ve 6 bin 500 dolar olan kira gelirini de eski eşine tahsis etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Ahu Yağtu Bodrum Bebek Magazin Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (6)

cem:

Çocugu yapti hayatini garantiledi akilli kadin

36
0
yanıtYanıtla
Bize Ne?:

Veren de Allah, alacak olanda Allah. Yok diye isyan etme, var diye gaflete düşme! Ne kadar kazandığı da nereye harcadığı da onu ilgilendirir. Kaldı ki gülmeyi unutmuş toplumu güldürebilen yegane insanlardandır Cem Yılmaz. Saygılar. . .

16
3
yanıtYanıtla
MELİSA:

Vay be Cem Yılmaz sayesinde hayatını kurtarmış (20 ay evlilik yap hayatını kurtar) , Cem Yılmaza da bravo hem maddi hem manevi anlamda fazlasıyla duygusal açıdan sahip çıkmış. .

8
0
yanıtYanıtla
EmreMobil-IOS:

Helal olsun Adamsın

4
1
yanıtYanıtla
arsiz:

hobala helal sana cem yilmaz cici babanin rahat edmesi icin bina almis sanada o yakisir tabiki yapacak evde satin alacak arabsinida kapinin onunde olacak o zaman cici baba rahat olmaz sonra ornek bir sanacisin cem yilmaz yaliniz giris kapisini biraz genis yap oluru ya bir seyler takila bilir

2
0
yanıtYanıtla
Çanakkaleleli:

Cem benlede evlen$ene :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title