Haberler

Caner Erkin Hamile Eşi Şükran Ovalı'nın Fotoğraflarını Çeken Gazetecilere Sert Çıktı

Güncelleme:

Futbolcu Caner Erkin, yedi aylık eşi Şükran Ovalı'nın fotoğraflarını çeken gazetecilere "Sil o fotoğrafları" diyerek tepki gösterdi.

Bir mekanda arkadaşlarıyla buluşan Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, fotoğraflarını çeken gazetecilerle tartıştı.

"SİL O FOTOĞRAFLARI"

Sözcü'de yer alan habere göre; hamile olan eşinin görüntülenmesini istemeyen futbolcu, "İzin aldınız mı. Neden çekiyorsunuz?" diyerek gazetecilere çıkıştı. Elbisesiyle karnını kapatmaya çalışan Ovalı'nın "Böyle çekmeyin" sözleri üzerini daha da öfkelenen Caner Erkin, "Çekmeyin diyoruz, çekiyorsun. Sil o fotoğrafları" diyerek tepki gösterdi. Fotoğrafları sildirmeyi başaramayacağını anlayan ünlü çift, araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu.

Caner Erkin Hamile Eşi Şükran Ovalı'nın Fotoğraflarını Çeken Gazetecilere Sert Çıktı

7,5 aylık hamile Şükran Ovalı, doğacak kızına kendisinin yazdığı öyküde geçen "Mihran" adını koyacak.

Caner Erkin Hamile Eşi Şükran Ovalı'nın Fotoğraflarını Çeken Gazetecilere Sert Çıktı

Caner Erkin Hamile Eşi Şükran Ovalı'nın Fotoğraflarını Çeken Gazetecilere Sert Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Caner Erkin Sözcü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
500

Yorumlar (9)

dost:

caner, şükran, asena, artık KABAK TADI verdiniz.

15
4
yanıtYanıtla
SEVDA:

Yahu gazetecinin işi bu. . . ne yapsın yani

15
3
yanıtYanıtla
BLACK EYE:

ANLAMIYORUM GAZETECİNİN İŞİ BU AYRICA İNSTAGRAMA BOL BOL FOTOĞRAF KOYUYORSUNUZ İYİ GAZETECİ ÇEKİNCE KÖTÜ SİZLERİ ANLAMAK İMKANSIZ

13
1
yanıtYanıtla
tokatlı:

Adamın özeli, adam çekme diyorsa çekme kameraman.

9
1
yanıtYanıtla
Sevgi:

Şımarıklar

4
0
yanıtYanıtla
mustafa:

görende gözlerden uzak sade bi hayat yaşamaya çalışıyorsunuz zanneder. .

3
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Caner Yüreek mi yemiş ?

2
1
yanıtYanıtla
Neto:

Zenginliğin güzel kadınlarını seveyim

1
1
yanıtYanıtla
Foto şipşak:

Hayatı instagrama fotoğraf koymak, tek kaynak kadının kendisi olsun istiyor, reklam geliri var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title