Haberler

Bir Yarışma Daha

Koreografisini ve Süpervizörlüğünü Tan Sağtürk'ün, Yönetmenliğini İse Şafak Bakkalbaşıoğlu'nun Üstlendiği 'Ünlüler Sirki', Bu Akşam Star Tv'de Saat 20.00'de Ekrana Gelecek.

KOREOGRAFİSİNİ VE SÜPERVİZÖRLÜĞÜNÜ TAN SAĞTÜRK'ÜN, YÖNETMENLİĞİNİ İSE ŞAFAK BAKKALBAŞIOĞLU'NUN ÜSTLENDİĞİ 'ÜNLÜLER SİRKİ', BU AKŞAM STAR TV'DE SAAT 20.00'DE EKRANA GELECEK.

Süheyl Uygur'un sunacağı 'Ünlüler Sirki'nin yardımcı sunucuları ise 'Rus Gelin' filmiyle tanınan Tatsyana Tsvikeviç ve Meltem Yılmaz. 'Ünlüler Sirki'nin 10 ünlü yarışmacısı, üç hafta boyunca dünyanın çeşitli ülkelerinden özel olarak gelen eğitmenlerce aldıkları sirk eğitimlerinin ardından performanslarını sergileyecekler. Her yarışmacı performansını sergiledikten sonra jüri üyeleri tarafından değerlendirilecekler.

İlk hafta hariç izleyicilerden gelen SMS oyları sonucu ise en düşük oy alan ünlü programa veda edecek. 'Ünlüler Sirki'nde Furkan Kızılay (Havuç), Cengiz Küçükayvaz, Tarık Mengüç, Jess Molho, Buket Saygı, Arzu Yanardağ, Noella, Zümre, Seda Üren ve Tuğba Özay yarışacak. Yarışmanın jüri üyeleri ise Avrasya Sirki kurucusu Servet Yalçın, Ezel Akay, Pakize Suda, Neco ve Levent Kırca.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title