Haberler

'Bir Tek Ben Cesaret Ettim'

Şenay Düdek, Bülent Ersoy'un Ekran Önünde Orucunu Açıp Dua Etmesi Olayını Sadece Kendisinin Konuşmaya Cesaret Ettiğini Söyledi

ŞENAY DÜDEK, BÜLENT ERSOY'UN EKRAN ÖNÜNDE ORUCUNU AÇIP DUA ETMESİ OLAYINI SADECE KENDİSİNİN KONUŞMAYA CESARET ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Fox TV'de Dobra Dobra programını sunan Cenk Eren ve Şenay Düdek, Bülent Ersoy tarafından kendilerine yapılan eleştiriye cevap verdiler.

Bülent Ersoy'un Popstar Alaturka programının canlı yayınında oruç açması olayı gündemi bir hayli meşgul etmişti. Düdek ve Eren de programın ertesi günü Dobra Dobra'da bu olayı eleştirmiş hatta Düdek, Ersoy'un orucunu geç açmasının dinen doğru olmadığı görüşünü savunmuştu.

Bu eleştirilere sinirlenen Ersoy da 'Benim Allah'ın adını ağzıma almamı kimse engelleyemez' diyerek yine ekrandan Düdek ve Eren'e cevap verdi.

Cenk Eren de 'Biz Bülent Ersoy'u seviyoruz ve bu halk da seviyor. Ona gerekli değeri de veriyoruz. Ama o sanki bunu yaparak insanların onu daha çok seveceğini sanıyor. Böyle bir şey yok. Biz burda bunu söyledikten sonra bizi 'Allah'ın adını anmasını engellemekle' itham etti. Haşa, böyle bir şey yaptık mı biz?' dedi.

Şenay Düdek ise çok fazla bir açıklama yapmak istemedi ve 'Herkes, Türk toplumu kimin neyi ne yaptığını biliyor. Onu açıklamaya bir tek ben cesaret ettim' diyerek konuyu kapattı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title