Haberler

Beşiktaş'ta Kaza; Sibel Can ve Oğlu Emniyet Kemeri Sayesinde Yara Almadan Kurtuldu

Güncelleme:

İstanbul'da 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i çocuk 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinde Sibel Can ve oğlu Engin Can da bulunuyordu.

Beşiktaş'ta 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Şarkıcı Sibel Can ve oğlu Engin Can, emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtuldu.

1'İ ÇOCUK 3 YARALI

Kaza saat 16.10 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kırmızı ışıkta duran araçlara, arkadan gelen bir minibüs çarptı. Kazada 5 araç birbirine girdi. Araçlarda bulunan 1'i çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

SİBEL CAN VE OĞLU YARA ALMADAN KURTULDULAR

Kazaya karışan araçlardan birinde bulunan Sibel Can ve oğlu Engin Can ise kazayı yara almadan atlattı. Aracı hasar gören Sibel Can, "Kırmızı ışıkta durmuştuk. Bir anda çarptılar. Allah'tan emniyet kemerimiz takılı. Arkadan çok hızlı gelen bir minibüs diğer araçlarla birlikte bize çarptı. Çok korktum" dedi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından kazaya karışan araçlar kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Sibel Can Beşiktaş 3.Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

selma:

Sibel cani cok seviyorum. Gecmis olsun .

2
5
yanıtYanıtla
miraç:

Evet önemlii ya siz nasıl insanlar oldunuz söz konusu bir insan ya bi çocuk sibel can yara almadan kurtulmuş allaha şükür yaralılara allaha şifa versin nasl insan oldunuz ya sizz herşeyi büyüten eleştiren herşeyi egoya gösterişe vuran insanlar varr yazık yazık cookk yazıkk. . .

5
0
yanıtYanıtla
Murat kobra:

Çok önemliiiiii

4
0
yanıtYanıtla
OGİ:

evet gördüm arkadan vurmuşlar izledim

2
2
yanıtYanıtla
şakir:

kaya gibi arabası var. Devrilmedikten sonra bir şey olmaz.

3
0
yanıtYanıtla
CETO:

eskiden bu ülke böyle degildi ya off yxa off ya :(

2
0
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

EEEEEE YENİ TÜRKİYE!!!MİŞ

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Renault Megane yazık olmuş! Çarparken bakmalı . Duvara Tosla daha iyi :)

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hiçte korkmadık.

0
0
yanıtYanıtla
cosmos:

tabi araç lüks uyduruk değil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title