Haberler

Beren Saat ve Kenan Doğulu Gittikleri Mekanda Personeli Esir Etti

Güncelleme:

Ünlü çift ve Esra Dermancıoğlu balıkçıdaki son müşteri olmalarını umursamadan, 23.00'te boşalan mekandan 01.30'da kalkarak personeli saatlerce esir etti.

Tarabya'daki bir mekanın çalışanları, önceki akşam saatler süren bir eziyet çekti. Hülya Avşar'ın en sıkı müdavimi olduğu mekana akşam saatlerinde Beren Saat ve bir dönem aynı dizide rol aldığı 'yenge' Esra Dermancıoğlu geldi.

PERSONELİ UMURSAMADILAR

İkili, mekanın üst tarafına geçerek sohbete koyuldu. Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu'na, önceki akşam Miss Turkey Güzellik Yarışması'nın canlı yayınında sahne alan Kenan Doğulu da ilerleyen saatlerde eşlik etti. Boğaz manzarası eşliğinde sohbetlerini koyulaştıran üçlü, mekanın saat 23.00 civarında boşalmasını hiç umursamadı.

BEREN'İN AĞZINI BIÇAK AÇMADI

Mekandaki tek masa olmalarına rağmen sohbetlerine kahkahalar eşliğinde devam eden grup, Kıyı Balık'ın tüm personelini saatler 01.30'u gösterene dek esir etti. Beren Saat, Kenan Doğulu ve Esra Dermancıoğlu'nun hesabı istemeleriyle personel rahat bir nefes aldı.

TWEET'LERİ HAKKINDA KONUŞMADI

Bu arada 7 Haziran seçimlerinden hemen önce HDP'ye oy vereceğini açıklayan Beren Saat, gazetecilerin "Size büyük tepki var. Konuyla ilgili bir yorumunuz olacak mı?" sorusu karşısında tek kelime etmedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Dermancıoğlu Kenan Doğulu Hülya Avşar Beren Saat Magazin Haberler

500

Yorumlar (48)

hamza demurMobil-ANDROID:

baris sureci devam etsin insanlarimiz olmesin diye hdp dedik yarin yine secim olsa gene hdp ye verecem fasistler havlamasin

30
43
yanıtYanıtla
ApacimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

yazik o calisanlarin bir de o semtte oturduklarini sanmiyorum. Gece saatlerce otobus bekleyip evlerine donmek zorunda kalmislardir. Yorgun argin sabahin korunde de ise geri gelmislerdir. Hadi beren hanim onlar icin de tweet yaz, yazmassin dimi?!

29
7
yanıtYanıtla
askermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

oy verdigi parti yarın colugunu cocugu askerde ödürdgü zaman anlar yanlıs yaptgını. Musluman bır ınsan nasıl olurda pkk ya oy werır.

28
7
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Eeer hani işçi hakları ezilenler falan filan ne oldu yemedimi,ha hdp li arkadaşlar sizlerde konuşun lütfen hani işçiden emekçiden yanaydınızya bu zilliyede helal olsun diyodunuzya

19
10
yanıtYanıtla
PERTEV:

SONRADAN GÖRME . SORSAN İŞÇİ EMEKÇİ HAKKINDAN BAHSEDERLER

24
5
yanıtYanıtla
fatma altunmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Iki soyunmayla kendilerini adam zannediyorlar.

24
2
yanıtYanıtla
M.KEMAL:

dağdan aldığı emirlerle bebek katilinden aldığı emirlerle bize barış getirecek parti istemiyoruz siz kimi kandırıyorsunuz beyninizi aydınlatın artık ülkenin sonu kötüye gidiyor dahada gidecek ama biz atatürkün askerleri buna asla izin vermeyeceğiz. . .

21
4
yanıtYanıtla
Suskunn55mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

yaşasınn bir beren haberi daha afferi çocuklar iyi bir iş başardınız

21
4
yanıtYanıtla
vatan:

beyler ben 20 yıl bu devlete hızmet verdım perısan haldeyım ıste bu ımansız vatan haınlerı parayı goturuyor kahroluyorum arkadaslar

20
2
yanıtYanıtla
cenk:

sonradan görmüsler ve insan olamamislar

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title