Haberler

'Ben Küçük Şenay'ım'

2007 Best Model Of Turkey Birincisi Senem Kuyucuoğlu, Geçtiğimiz Günlerde Rusya'da Bir Otelin Açılışı İçin Düzenlenen Defileye Katıldı.

2007 BEST MODEL OF TURKEY BİRİNCİSİ SENEM KUYUCUOĞLU, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE RUSYA'DA BİR OTELİN AÇILIŞI İÇİN DÜZENLENEN DEFİLEYE KATILDI.

Yurtdışında büyük ilgi gördüğünü söyleyen 17 yaşındaki genç manken, şimdilerde Şenay Akay'ın deneyimlerinden yararlanıyor. Podyumda yürüme dersleri aldığı Akay'ın kendisine örnek olduğunu söyleyen Kuyucuoğlu, Akay'a olan hayranlığını şöyle anlatıyor: 'Kimsenin birbirine yardım etmediği bu günlerde Şenay Akay bana çok yardımcı oluyor. Bu sektörde herkes kendisini düşünüyor, ancak Akay çok profesyonel bir manken... Bu işte onun kadar iyi olmamı istiyor. Ben kendimi 'küçük Şenay' olarak görüyorum.'

KADERİM MANKEN OLMAK

Uğurkan Erez'in elinden tuttuğunu ve kendisini Erkan Özerman ile tanıştırdığını belirten genç manken, böylece hayatının değiştiğini ifade ediyor: 'Benim kaderim manken olmak. Oyunculuk teklifleri alıyorum ama oyunculuk yapsam bile mankenliği bırakmam. Geleceğin Şenay Akay'ı olacağım. Büyüklerime çok saygılıyım, ama yaşıtlarım arasında rakip tanımıyorum.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title