Haberler

Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde Tofaş'ı Mağlup Eden Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Hakan Demir, 'Yorgunluktan Dolayı Bazı Konsantrasyon Problemleri Yaşamamıza Rağmen Galip Gelmeyi Bildik' Dedi

Beko Basketbol Ligi'nde TOFAŞ'ı mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Hakan Demir, 'Yorgunluktan dolayı bazı konsantrasyon problemleri yaşamamıza rağmen galip gelmeyi bildik' dedi.

Demir, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası'nda 2 gün önce Belçika'da önemli bir deplasman maçını uzatmada kazandıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

'Bugünkü maçta yorgunluktan dolayı bazı konsantrasyon problemleri yaşamamıza rağmen sahamızda maçı kazanmasını bildik. TOFAŞ, iyi savunma yapan bir ekip. Ancak galip geldik ve ligde yolumuza devam ediyoruz. Salı günü Avrupa Kupası'nda Krka Novo Mesto maçımız var. Rakibimiz kupanın favorisi olan bir takım. Ancak erken final olarak gözüken bu maçta, taraftarlarımızın desteğiyle en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum.'

- TOFAŞ CEPHESİ-

TOFAŞ Başantrenörü Nihat İziç ise çok kötü istatistiklerle mücadele ettiklerini belirterek, 'Böyle bir maçta 16'da 1 üçlük atıp, 17 top kaybı yaparsan, deplasmanda kazanmak zor oluyor. Ama buna rağmen çok iyi mücadele ettik. Maçı kontrol altına almadan kazanmak çok zor. Bu istatistiklere göre normalde 20 sayı fark olması lazımdı. Aradan önce son maçımızı Medical Park Trabzonspor'a karşı oynayacağız, bu maçı kazanmamız lazım' diye konuştu.

(ALK-HLL-GKH) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title