Haberler

Londra: West Ham'ın Yeni Teknik Direktörü Alan Curbıshley Oldu

İngiltere Premier Lig Ekiplerinden West Ham United'da Teknik Direktör Görevine Alan Curbishley Getirildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da teknik direktör görevine Alan Curbishley getirildi.

Bir süredir West Ham United teknik direktörlüğü için ismi İngiliz basınında sıkça geçen Charlton Athletic'in eski çalıştırıcısı Alan Curbishley'in bu göreve getirildiği duyuruldu.

West Ham United Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, Curbishley'nin bu göreve getirildiği resmen doğrulandı.

Alan Curbishley, 1975-1979 yılları arasında West Ham United formasıyla Upton Park'ta ter dökmüştü. Birmingham City, Aston Villa ve Charlton formaları da giyen 49 yaşındaki teknik adamın ismi, son olarak, Sven-Goran Eriksoon'ın ayrılmasıyla İngiltere Milli Takım teknik direktörlüğü için geçmiş ancak yerine Steve McClaren getirilmişti.

Curbishley, West Ham'ın 104 yıllık tarihinde görev alacak 11. teknik adam olacak ve ilk karşılaşmasında takımının başında Manchester United maçına çıkacak.

Son 6 maçından beşini kaybeden West Ham, 20 takımlı Premier Lig'de 18. sırada bulunuyor.

West Ham United'da sezon başından beri takımın aldığı kötü sonuçlar üzerine 3 yıldır görevde bulunan Alan Pardew'in görevine son verilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title