Haberler

Liverpool'da Sakatlık Kabusu

Liverpool menajeri Brendan Rodgers, yıldız oyuncularının kadro içerisinde ikamesinin bulunmamasından yakındı.

"O sözünü tutmadı!"

Hull City deplasmanında 3-1 kaybettikleri maçın ardından konuşan Kuzey İrlandalı menajer, takımın önemli hücum oyuncuları Daniel Sturridge ve Philippe Coutinho'nun sakatlıklarının oyunlarını olumsuz etkilediğini söyledi: "Kadromuzu kalitesinden şüphem yok, ama böyle iki önemli oyuncunun yokluğunu kaldırabilecek kadar geniş değil. Daniel (Sturridge) muhtemelen 8 hafta bizimle birlikte olmayacak. Philippe (Coutinho) ise bütün hafta idmana çıkmamıştı, onu iğnelerle ancak kulübeye koyabildik. Onların yerine oynayacak oyuncular için büyük bir fırsat ama çok etkili oyuncularımızdan yoksun olduğumuz bir maç oynadık."

Yaz döneminde transfere yaklaşık 50 milyon sterlin harcayan Liverpool, anlaşılan önümüzdeki dönemde yüklü miktarlar harcamaya devam edecek. Lider Arsenal'in 7 puan gerisine düşen Kızıllar için Aralık ayı biraz daha zor geçeceğe benziyor.

Geçtiğimiz Cuma günü antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Daniel Sturridge'ın bu yıl bir daha Liverpool forması giymesi mümkün görünmezken, Philippe Coutinho son Hull City maçına 66. dakikada dahil olmuştu. Genç oyuncu Raheem Sterling'in hücum bölgesinde görevlendirildiği maçta ayrıca Kolo Toure de kalçasından sakatlandı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Philippe Coutinho Daniel Sturridge Liverpool Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title