Haberler

Livaneli'yi Terleten Sorular

Müjde Ar'ın Programında Zülfü Livaneli Resmen Ter İçinde Kaldı...

MÜJDE AR'IN PROGRAMINDA ZÜLFÜ LİVANELİ RESMEN TER İÇİNDE KALDI...

Siz nasıl 'azgın teke' olmadınız 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan sanatçı Zülfü Livaneli'yi terleten soru

Müjde Ar, Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı'nın birlikte hazırladıkları 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına Zülfü Livaneli konuk oldu. Çiğdem Anad, Livaneli'ye eşi Ülker ile yıllar süren ilişkileriyle ilgili' Okul yıllarında tanışmışsınız. Bunca yıldır bu aşk, nasıl sürüyor. Daha doğrusu siz nasıl 'yaşlı teke' olmadınız?' diye sorunca:

Zülfü Livaneli: 'Azgın teke' diyorlar ona.

Zülfü Livaneli: Bizim Selahattin Duman o lafı bir koydu 'azgın teke' diye, şimdi artık ortalıkta azgın teke diye o isimler kaldı. Çok kolay hayatlar olmadı, görüyorsunuz. Bunun içinde o dayanışma ruhu da oluyor. Bazı ilişkiler gidiyor, bazıları gitmiyor

Pınar Kür: Şöhrete kavuşunca hani ilk iş, arabayı sonra hanımı değiştirirler diye bir inanç vardır. Öyle birşey yapmadınız yani.

Zülfü Livaneli: Yok

Müjde Ar: Yapmadınız da, yapmayacak da...

Pınar Kür: Yaptıysa da haberimiz olmaz.

Zülfü Livaneli: Ben şimdi sizin programa gelirken dedim ki, birinci bölüm ne kadar uslu ve güzel geçti. Ya dedim böyle dört tane kusura bakmayın siz böyle azgın teke derseniz, ben de 'cadılar topluluğu'na gidiyorum dedim. Ama şimdi yavaş yavaş dişler uzamaya başladı.

Müjde Ar: Zülfü iyi bir aile babası, bozulmayan da bozulmuyor.

Zülfü Livaneli: Ya herkesin de azgın teke olması şart mı Çiğdem

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title