Haberler

Leoparı Havlayarak Korkutan Köpek, Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Güncelleme:

Safari parkındaki leopar ve köpeğin mücadelesi kameralarla kaydedildi. Leoparı korkutup uzaklaştıran köpek sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Safari parkındaki leopar ve köpeğin mücadelesi, turistler tarafından kameralarla kaydedildi. Leoparı havlayarak korkutup uzaklaştıran köpek sosyal medyanın gündemine oturdu.

LEOPAR YOLA ATLADI

Hindistan'ın Jhalana Safar Parkı'nda araçla gezen turistler yola atlayan leoparla köpeğin mücadelesine şahit oldular. Tehditkar leoparı havlayarak korkutan ve yoldan uzaklaştıran köpek, turistler tarafından görüntülendi. Cesur köpeğin o görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kaynak: Haberler.com / Komik - İlginç

Sosyal Medya Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (50)

merve:

hayvanlar daha merhametli köpeği bilerek leoparın önüne atıp acısından zevk alarak izleyeceklerdi Allah fırsat vermesin kötülere

30
0
yanıtYanıtla
Gundi:

Bu saaten sonra İneği bırakıp köpeğe tapın lan ey Kendine insan diyen iğrenç hitliler..Siz O kopege kurban olun ikide bir dönüp size insan diye bakip yardim istiyor..

22
1
yanıtYanıtla
cesim:

köpegi leopara yem etmişler ler ama leopar acdegil

22
0
yanıtYanıtla
flyaway34:

dünyada ki en vahşi yaratık insan ! hayvanlar bile gerekmediğinde birbirine zarar vermiyorlar.

20
0
yanıtYanıtla
:

LEOPAR BU . ASLAN VEYA KAPLAN DEĞİL . LEOPARI KANGAL VEYA ALASKA MALAMUTU GİBİ CÜSSELİ KÖPEKLER RAHATLIKLA ALAŞAĞI EDEBİLİR .

2
17
yanıtYanıtla
tekin:

köpege birsey olsa , sonra derler biz hayvan severiz, en vahsi yaratik bence insandir, , ,

15
0
yanıtYanıtla
cin ali:

leopar korkudan kaskatı kesilmiş. ibretlik.

4
10
yanıtYanıtla
Sarp:

Leoparin hakkindan gelecek tek kopek anadolu aslani kangaldir

5
8
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Azgın leoparı korkutarak uzaklaştıran.İnsan dostu yigit köpegi kutluyorum:)))o insan müsveddelerinide şiddetle protesto ediyorum:((((

12
0
yanıtYanıtla
Trakyalı:

Aynen bende ayıplıyorum.

yanıt6
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title