Haberler

Lalapaşa Ziraat Odası hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla protokol imzaladı

Güncelleme:

Lalapaşa Ziraat Odası ve DenizBank arasında, aile işletmelerinin hayvancılık faaliyetlerini desteklemek amacıyla işbirliği anlaşması imzalandı.

Lalapaşa Ziraat Odası ve DenizBank arasında, aile işletmelerinin hayvancılık faaliyetlerini desteklemek amacıyla işbirliği anlaşması imzalandı.

İşbirliği anlaşması kapsamında üreticilere, küçükbaş hayvan alımında 36 ay vade ve 50 adet küçükbaş hayvan alımında kredi imkanı sunulacak. Düve ve inek alımında da üreticilere 1 yıl ödemesiz 70 aya varan vadelerle kredi imkanı sağlanacak.

Lalapaşa Ziraat Odası Başkanı Taner Öztürk, işbirliği anlaşmasının işletmesini büyütmek isteyen üreticiler için avantajlar sağladığını belirtti.

Üretimin artması için projeler geliştirdiklerini aktaran Öztürk, "Güzel bir işbirliğine imza attık. Anlaşmamız çiftçiler için uygun ödeme imkanları sağlıyor. Küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerimiz anlaşmadan yararlanıp işletmelerini geliştirebilirler." ifadelerini kullandı.

DenizBank Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Mustafa Kel ise, 17 yıldır tarım ve hayvancılık sektöründe üreticilere en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde tarımın öneminin açıkça ortaya çıktığını vurgulayan Kel, "Üreticiler için avantajlı hizmetler sunan işbirliği anlaşmasına imza atmaktan dolayı mutluyuz. Sektöre katkı sağlayarak üreticimizin sırtındaki yükü bir nebze omuzlayabilmek hedefindeyiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Lalapaşa Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title