Haberler

Lafın Ayarını Kaçırdım

Hande Ataizi'nin, 6 Yıl Önce Yaşadığı Bir Geccelik İlişkiyi Anlatmasının Yankıları Devam Ediyor. Seksi Oyuncu, " Bazen Lafın Ayarını Kaçırıyorum Bunu Öğrenemedim" Dedi.

Geçen günlerde, "Bir partiden çıktım, çok kötüyüm. Eski sevgililerim Didi ve Uğur Kirik kavga ediyor. 21 yaşındaki bir delikanlı arabasının camını açtı, 'Yardım lazım mı' dedi. 'Sağa çek, 3 dakikaya geliyorum' dedim. Masum bir ifadesi vardı, hoşlandım. Eşimden ayrıldıktan sonra tekrar karşılaştık. O delikanlı, iki yıldır birlikte olduğum Mert İncekara'ydı" şeklinde ilginç bir açıklama bulunan ünlü sanatçı, şimdi bu sözlerinden bin pişman. Ataizi, naturel olmaktan şikayet ederek şunları söyledi: "Ben de biraz dengesizlik var. Bazen lafın ayarını kaçırıyorum. Usturuplu olup, çok naturel olmamak gerekiyor. Bir şey söyleyeceğin zaman, üç kere düşünerek söyleyeceksin. Ben bunu hala öğrenemedim."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title