Haberler

Kütahya: AK Parti'den DSP'ye Taziye Ziyareti

Eski Başbakanlarından Bülent Ecevit'in Vefatının Ardından AK Parti Kütahya İl Teşkilatı, DSP İl Başkanlığı'na Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Eski başbakanlarından Bülent Ecevit'in vefatının ardından AK Parti Kütahya İl Teşkilatı, DSP İl Başkanlığı'na taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, Türkiye'nin büyük bir devlet adamını kaybettiğini belirterek, "Bülent Ecevit, renkli kişiliği ve siyasetteki durumu ile gerçekten herkese örnek olabilecek bir siyasetçiydi. Artık bu hatıralarla onu hatırlayacağız. Büyük bir olgunluk içerisinde siyasi partilerin zor zamanlarda bulunanlar için bir takım fedakarlıkları göstermeleri gerekli. Hükümetimiz de bu noktada gerekli olan hassasiyeti göstermiştir. Bu Türkiye'deki siyasi seviyenin geldiği noktadır. Bu durumu karşılıklı anlayış ve hoşgörünün işareti olarak kabul ediyorum. Biz bugün burada AK Parti İl Teşkilatı olarak DSP İl Başkanlığı'na ziyaret için geldik" dedi.

DSP İl Başkanı İsmail Atilay ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti'ye gerek il teşkilatları gerek hükümet olarak gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrı düşüncelerde olsak bile sizlerin gösterdiği takdir bizler tarafından değerlendirilecektir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title