Haberler

Kuşadası'nda Polis Haftası Kutlamaları

Kuşadası'nda, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Düzenlenen Kokteylde Başarılı Polislere Ödül Verildi.

Kuşadası'nda, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kokteylde başarılı polislere ödül verildi.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü tarafından Kervansaray'da gerçekleştirilen kokteyle Aydın Valisi Mustafa Malay, Aydın İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Garnizon Komutanı Umut Bütün, Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı, Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal ve Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü ile daire amirleri, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizmciler, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Mustafa Malay, Kuşadası polisinin çok başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, başarıların önümüzdeki süreçte de aynı kararlılık ve azimle devam edeceğine inandığını söyledi.

Kaymakam Mustafa Esen de, Kuşadası'nda polisin başarılı çalışmaları sonucu suç oranında büyük bir düşüş yaşandığını ve ilçenin turistik beldeler arasında en güvenli merkez olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından 2007 yılındaki başarılı çalışmalarından dolayı Kuşadası Kaymakamlığı'nca takdirnameyle ödüllendirilen Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Efkan Takar ile birlikte 5 polis memuruna ödülleri, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen tarafından verildi.

Daha sonra Aydın Valisi Mustafa Malay, 'Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Tavla Şampiyonası'nda birinci olan Kuşadası 1 No'lu Sağlık Ocağı Baştabibi Özgür Bal ile ikinci olan turizmci Ferdi Uçargönül ve üçüncü olan turizmci Ali Acundaş'a kupalarını verdi. Kokteyl, Davutlar Turizm, Tanıtma ve Kültür Derneği folklor ekibinin gösterisiyle sona erdi.

(ZH-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title