Haberler

Kuş Cıvıltıları Arasında Tıraş Keyfi

Kuş cıvıltıları arasında tıraş keyfiMALATYA - Malatya'da bir berber, müşterilerini iş yerinde beslediği kuşların cıvıltı ve sesleri arasında tıraş ediyor.

Kuş cıvıltıları arasında tıraş keyfi

MALATYA - Malatya'da bir berber, müşterilerini iş yerinde beslediği kuşların cıvıltı ve sesleri arasında tıraş ediyor.

Battalgazi ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi üzerinde berberlik yapan Murat Kahraman, 2 yıl önce hobi amaçlı dükkanında muhabbet kuşu ve papağan besliyor. Dükkanında bulunan kuşların müşterilerin ilgisini çekerken, kuş cıvıltıları arasında yaptığı tıraş keyfi sunuyor.

Kuşların müşteriler tarafından beğenildiğini fark eden Kahraman, kuş sayısını artırdı. Kahraman, 5 kuş ile başladığı iş yerinde şimdi yaklaşık 30 kuş besliyor. kuş sesleri ve cıvıltıların arasında tıraş eden Kahraman, bu yöntemin müşterileri için farklı bir terapi olmaya başladığını da kaydetti.

Kahraman, kuşların sesi nedeniyle bazı müşterilerinin kaçarken, bir çok müşterisinin ise kuşlar için daimi olarak geldiğini savundu. Kahraman, "Şimdilerde 30 tane kuşum var. Dükkanın tavan kısmında üretim yerim var, asma katta yumurtalık yeri yaptım burada yetişkin duruma gelen kuşları kafese koyuyorum daha sonra da alta indirip kuşların arasında tıraş yapıyorum. Müşteriler durumdan gayet memnun, özellikle kuş sesi eşliğinde tıraş olmak için gelen müşterilerimiz var. Müşterilerimizin hoşuna giden bu uygulamaya sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Battalgazi Akpınar Malatya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title