Haberler

Tekirdağ'da Aile Çalıştayı düzenlendi

Güncelleme:

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılması amacıyla 'Aile Çalıştayı' gerçekleştirildi. Ailelerin toplumun temel taşları olduğu vurgulandı.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılması için 'Aile Çalıştayı' düzenlendi.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılması amacıyla "Aile Çalıştayı" programı düzenlendi.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen çalıştayda, yaptığı konuşmada, ailelerin toplumun temel taşları olduğunu ifade ederek, "Güçlü aile bağları, toplumun daha sağlıklı ve dengeli olmasını sağlar. Ailenin güçlendirilmesi, sağlıklı ve mutlu aile ilişkilerini teşvik etmek demektir. Aile içinde iyi iletişim kurma, birbirimize destek olma, sorunları çözme ve birlikte zaman geçirme gibi faktörler aile bağlarını güçlendirmeye yardımcı olur. Türkiye'nin yüzyılına ilerlerken ailelerimizin önemi, aile bağlarının güçlendirilmesi ve dayanışmanın vazgeçilmezliği üzerine düşünmemiz gerekiyor. Kültürel mirasımızı sürdüren, toplumsal değerleri aktaran ve dayanışmanın temelini oluşturan yapı taşları olmakla ailelere değer vermek, onları güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek, Türkiye'nin geleceğini daha parlak bir şekilde inşa etmemize katkı sağlayacaktır" diyerek aile içindeki dayanışma ve sevgi, toplumun genel dayanışmasının bir yansıması olduğunu aktararak, ailelerin güçlendirilmesi, toplumun geleceğini şekillendirmek açısından büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı.

Programa, Uslu'nun yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler ve kurum temsilcileri de katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Tekirdağ Aile Yerel Toplum Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title