Haberler

Şahinbey Belediyesi'nin Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Güncelleme:

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temalı fuar, kitapseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca çocuklar şişme oyun grupları ve boyama atölyelerinde eğlendi, yetişkinler ise beğendikleri kitapları alıp yazarlara imzalattı. Fuarı 100 bini aşkın vatandaş ziyaret etti.

Şahinbey Belediyesi'nin kitap fuarına yoğun ilgi

GAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temalı fuar kitapseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kitapseverler dokuz gün boyunca kültür ve sanatın kalbinin attığı mekan olan Şahinbey Kongre Sanat Merkezi'nde çocukları ile birlikte her anı dolu dolu yaşadılar. 14 Ekim tarihinde kapılarını açtığı ilk günden 22 Ekim saat 20: 00'a kadar Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'ne gelen aileler çocuklarını şişme oyun grupları ve boyama atölyelerinde eğlendirirken kendileri de beğendikleri kitapları alıp yazarlara imzalattılar. 100 bini aşkın vatandaşın ziyaret ettiği 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temalı fuara 76 yazar ve 118 yayınevi katılırken fuarı her yaştan vatandaş ziyaret etti. Şahinbey Belediyesi, fuarda Gaziantepli yazarları da ağırladı.

"Faydalı bir fuar oldu"

Altıncısı düzenlenen kitap fuarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Gaziantepli kitapseverleri sevdikleri yazarlarla ve kitaplarla buluşturduk. 9 gün boyunca süren fuara 70 yazarla başlamıştık. Daha sonra Gaziantepli 6 yazarımız daha fuara katılarak sevenlerine kitaplarını imzaladılar. 118 yayın evi binlerce birbirinden değerli kitapları kitapseverlerle buluşturdu. Yayın evleri kitapseverlere uygun kitaplar versin diye hiçbir yayın evinden fuarda ücret talep etmeyip kitapseverlere uygun fiyata kitap vermelerini istedik. Kitapseverler sevdikleri kitapları alırken beğendikleri yazarların söyleşilerine katıldılar. Şehrimiz için çok faydalı bir fuar oldu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Şahinbey Belediyesi Şahinbey Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title