Haberler

    Hayko Bağdat - Tek Kişilik Bişe

    Hayko Bağdat, "Tek Kişilik Bişe" gösterisiyle, 13 Kasım'da Profilo Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    Hayko Bağdat, "Tek Kişilik Bişe" gösterisiyle, 13 Kasım'da Profilo Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    Hayko Bağdat'ın mart ayı itibariyle  BKM Mutfak Sahne'de sahnelemeye başladığı Salyangoz adlı gösterisi seyircisine "Müslüman mahallesinde Salyangoz olmayı" anlatıyor. Çocukluk evinin kapılarını, ada maceralarını, gençliğini, evliliğini, kendi tabiriyle "gollikhalleri"ni anlattığı "tek kişilik bişe", herkesin kendinden bir parça bulacağı, bazen keyifli bazen de hüzünlü, ama dolu dolu iki saatlik bir performans. Eskişehir, Ankara, İzmir, Seferihisar, Diyarbakır, Çanakkale, Van, Siirt,Bitlis ve Batman'la başlayan yurt içi turne programı Brüksel ve Almanya'yı da dahil eden yurt dışı turne programı ile 7 binden fazla seyirciye ulaştı.

    Hayko Bağdat Kimdir?

    1976 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini Esayan, orta ve lise eğitimini Mıhitaryan Ermeni okullarında tamamladı. İstanbul Edebiyat Fakültesi Tarih bölümüne devam etti.

    2002 yılında Yaşam Radyo'da azınlık sorunlarını gündeme taşıyan ve Türkiye'de ilk kez gerçekleşen "Sözde Kalanlar" adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. 2003 yılında Marmara Gazetesi'nin Türkçe bölümünde haftalık köşe yazmaya başladı. Çeşitli gazete ve dergilere makaleler yazan Bağdat, 2012 yılında İMC TV'de RoniMargulies ile beraber "Azı Karar Çoğu Zarar" programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi.

    İlk kitabı Salyangoz 2014'te yayınlandı.

    2013-2016 yılları arası Taraf Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Bağdat, 2016 itibariyle Diken.com.tr'de yazarlığına devam etmektedir.

    Hayko Bağdat halen İMC TV'de "Bağdat Cafe" adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu sürdürmektedir.

    2015'te hazırlıklarına başladığı Salyangoz adlı Tek Kişilik Bişe gösterisi 2016 yılında önce BKM Mutfak Sahne'de ardından yurt içi ve yurt dışı turne programı kapsamında devam etti.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Profilo Bağdat Kültür Sanat Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Bakmadan Geçme

    Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title