Haberler

Son dakika haberleri | KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ VAHŞET; CENAZELER ESKİŞEHİR'E GÖNDERİLDİ

Güncelleme:

Son dakika haberler... KÜÇÜKÇEKMECE'de 20 yaşındaki Yusuf Çağrı Ekici, annesi ve babasını silahla ateş ederek öldürdükten sonra zehir içerek intihar etmişti.

KÜÇÜKÇEKMECE'de 20 yaşındaki Yusuf Çağrı Ekici, annesi ve babasını silahla ateş ederek öldürdükten sonra zehir içerek intihar etmişti. 3 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilerek, defnedilmek üzere Eskişehir'e gönderildi

Halkalı Merkez Mahallesi'ndeki sitede yaşayan Yusuf Çağrı Ekici (20), annesi Sakine Ekici (43) ve babası Yusuf Ekici'yi (43) mutfakta silahla ateş ederek öldürdü. Yusuf Çağrı Ekici işlediği cinayetlerden sonra yatağına gidip zehir içerek intihar etti. Ekici'nin intihar etmeden önce yapacaklarını dün saat 21.47'de sosyal medyadan paylaştı. Cenazeler dün, otopsi işlemleri için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Otopsi işlemleri tamamlana cenazeler bu sabah yakınlarına teslim edildi. Üç kişinin cenazesi defnedilmek üzere memleketleri Eskişehir'e gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Eskişehir Adli Tıp Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title