Haberler

Kto Dünya Traktör Sektörünü Konya'da Buluşturuyor

Konya Ticaret Odası'nın düzenlediği "B2B Tractor" organizasyonuyla dünya traktör sektörünün üretici firmaları ikili iş görüşmeleri gerçekleştirmek için Konya'ya geliyor.6 ülkeden 13 satın alma heyetinin katılacağı görüşmeler 04-06 Temmuz 2012...

Konya Ticaret Odası'nın düzenlediği "B2B Tractor" organizasyonuyla dünya traktör sektörünün üretici firmaları ikili iş görüşmeleri gerçekleştirmek için Konya'ya geliyor. 6 ülkeden 13 satın alma heyetinin katılacağı görüşmeler 04-06 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılacak.

Traktör üretiminde önemli pazar payına sahip Almanya, İtalya, İngiltere, Polonya, Pakistan ve Hindistan'dan ana sanayi firmaları kendilerine üretim yapmak isteyen tedarikçiler ile tüm yan sanayi konularında ve parça bazında görüşerek işbirliği imkanları arayacaklar. "B2B Tractor" organizasyonunu değerlendiren Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, tarım makineleri sektöründe dünya çapında önemli sanayi şehri olan Konya'nın, Türkiye'nin traktör ihracatının yüzde 50'sini karşıladığını söyledi. Başkan Öztürk, "2012 yılında şehrimizin ihracat pazarını genişletmek ve yeni işbirliği imkanları oluşturmak amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. Bu organizasyonlardan en önemlileri ticaret heyetlerini Konya'ya getirerek yüz yüze ikili iş görüşmelerini sağlıyoruz. Konya, gelişmiş traktör sektörüyle dünya çapında rekabet edebilecek bir şehirdir. Dünyanın önemli traktör üretici firmalarını şehrimizde ağırlayarak iş bağlantıları kurmalarını sağlayacağız. İlk olarak traktör sektöründe düzenleyeceğimiz B2B organizasyonunu şehrimizin güçlü olduğu tüm sektörlerde devam ettirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Görüşmelere katılmak isteyen Konyalı firmalar Konya Ticaret Odası'nın internet adresi www.kto.org.tr'den ve telefonla detaylı bilgi alabileceği bildirildi.

24.06.2012 16: 42: 58

TSI

NNNN - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Almanya İtalya Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title