Haberler

Kral Erman'ın Gönlü Turgutluspor'da

Tff 2. Lig Ekiplerinden Turgutluspor'dan Ara Transfer Döneminde Afyonkarahisarspor'a Transfer Olan ve 22 Gole İmza Atarak Gol Kralı Olan Erman Özcan, Başta Turgutluspor Olmak Üzere Ege Kulüplerinden Teklif Bekliyor.

TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'dan ara transfer döneminde Afyonkarahisarspor'a transfer olan ve 22 gole imza atarak gol kralı olan Erman Özcan, başta Turgutluspor olmak üzere Ege kulüplerinden teklif bekliyor.

Geçtiğimiz sezon başında Nazillispor'dan Turgutluspor'a transfer olan ve kırmızı-siyahlı forma ile yarım sezonda 16 gole imza atan 30 yaşındaki forvet oyuncusu Erman Özcan, toplam 22 gol ile altın yılını yaşayarak gol kralı oldu. 10 yıllık futbol yaşantısında 18 gol ile Divriğspor, 24 ve 18 gol ile 2 sezon üst üste Nazilli Belediyespor'da ve son olarak geçen sezon 22 gol atarak futbol yaşantısı boyunca 4 kez gol kralı olma başarısını gösteren Erman Özcan, Vanspor, Eyüpspor ve Alanyaspor gibi takımlardan resmi teklif aldığını, ancak Turgutluspor başta olmak üzere Ege kulüplerinden gelecek teklifleri beklediğini söyledi. Turgutluspor'un transfer listesinde yer aldığı öğrenilen Erman'ın 16 Haziran tarihinde yapılacak kongrenin ardından göreve gelecek yeni yönetim ile masaya oturacağı belirtildi.

Futbol yaşantısı boyunca en güzel günlerini Turgutluspor'da yaşadığını ifade eden Erman, "Turgutluspor çok iyi bir kulüp, burada çok güzel günlerim oldu. Turgutluspor başta olmak üzere tüm Ege kulüplerinden gelecek teklife açığım şartların uygun olması halinde Ege dışından bir takımda forma giymek istemiyorum" şeklinde konuştu.

Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur ise, "Erman kalitesini kanıtlamış bir oyuncu. Kendisini takımımızda tabi ki görmek isteriz, ancak yeni göreve gelecek yönetim kurulumuzun şartları gözden geçirip dış transferde alınacak oyuncular ile ön görüşme yapması gerekiyor. Şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmak için kolları sıvadık" dedi.

(İU-ÖA-YK-EE-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title