Haberler

Köy okullarındaki çocuklara gönüllü kuaförlük hizmeti

Güncelleme:

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, Çarşamba Belediyesi desteğiyle köy okullarındaki öğrencilere gönüllü kuaförlük hizmeti verdi.

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, Çarşamba Belediyesi desteğiyle köy okullarındaki öğrencilere gönüllü kuaförlük hizmeti verdi.

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi, toplum hizmeti kapsamında, Çarşamba Belediyesi desteğiyle ilçe genelindeki 8 okulda, ilk ve ortaokul öğrencilerine saç bakımı, cilt bakımı alanında hizmet verdi. 8 okulda yapılan projenin, ikinci dönem de devam etmesi planlanıyor.

Köy okullarında gerçekleştirilen proje; Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezini ve meslekleri okullarda öğrencilere tanıtmayı, okullarının elektrik, su, ısınma gibi problemlerinin 12. sınıf ustalık öğrencileri ile onarım, bakım işlemlerini tamamlayarak eğitime katkı sunmayı amaçlıyor. Çarşamba Belediyesi ulaşım ve çocuklara gönderilen hediyeler noktasında projeye destek oluyor.

"Projeyi çok değerli buluyoruz"

Çarşamba'da iyiliğin, sevginin, hoşgörünün daim olduğunu belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, bu hususta hayata geçirilen projenin çok değerli olduğunu vurgulayarak, "Mesleki eğitim merkezimiz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin hayata geçirdikleri bu projeyi çok kıymetli buluyorum. Merkeze uzak mahallelerdeki okulları ziyaret ederek oradaki küçük yaştaki öğrencilerimizi sevindirdiler. Çocuklarımızın saçlarını kestiler, örgüler örüp mutlu ettiler. İlçemizde bu tarz projelerin yapılıyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Biz de Çarşamba Belediyesi olarak böyle duyarlı projelerin paydaşları olmaktan gurur duyuyoruz. Yüzü gülen, evine mutlu giden, sevinç içinde koşan her bir çocuğumuzu gördükçe yapılan işin güzelliğinin daha da farkına varmış oluyoruz. İnşallah ilçemizde bu tarz projelere arttırarak devam edeceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title