Haberler

Kosova'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Kosova'da Cumhuriyet Bayramı'nın Kutlanması, Birçok Aktiviteyle Başladı. Priştine'deki Gerçek Türk Kültür Sanat ve Spor Derneği'nde Cumhuriyet Bayramı Vesilesiyle Masa Tenisi Turnavası Düzenlendi.

Kosova'da Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanması, birçok aktiviteyle başladı. Priştine'deki Gerçek Türk Kültür Sanat ve Spor Derneği'nde Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle masa tenisi turnavası düzenlendi.

Turnavaya Kosova masa tenisi liginde büyük başarılara imza atan Gerçek Derneği masa tenisi takımı ve Kosova'da görev yapan Mehmetçik'le Türk polisi katıldı. Yarışmada halk, Mehmetçik ve polis arasındaki birlikteliğin güzel örnekleri yaşandı. Kosova'da var olan kaynaşma turnava sırasında daha da pekişti. Turnavada yarışmanın yanı sıra Kosova'da halk, Mehmetçik ve Türk polisi arasında kopmaz bağların olduğu mesajı verildi. Turnavayı Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu Müsteşarı Mustafa Sarnıç da izledi.

İlk defa düzenlenen masa tenisi turnavasının Cumhuriyet Bayramı nedeniyle her yıl organize edilerek geleneksel hale gelmesi bekleniyor.

(EK-EA-EA-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title