Haberler

Kosmodisk Classic Set - HEDİYELİ

KOSMODISK® CLASSIC SET, uzmanlar tarafından omurga ve sırt bölgesindeki ağrıların azalmasına yardımcı olmak amacıyla, klinik olarak test edilmiş, ödüllü bir üründür.

Ard arda yapılan test sonuçlarına göre, sırt ağrılarında hissedilir oranlarda düzelme kaydedilmiştir. KOSMODISK CLASSİC SET, tam ağrı noktası üzerinde etki ederek, günlük hayat içinde çalışırken, dinlenirken, uyurken ve hatta egzersiz yaparken rahatlamanıza yardımcı olur.

Giyime elverişli ve pratik özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir. Kendi kendine çalışacak şekilde tasarlanan Kosmodisk mıknatıs ya da batarya gibi ilave bir enerji kaynağı gerektirmez. Kendine özgü şekli bozulmadan tutulduğu sürece Kosmodiskiniz verimli olacaktır.

Omurga için olan uzun kısım ve bel için olan kısa kısım olarak 2 parçadan oluşur. Geliştirilmiş elastik bağlantı sistemi, kolay kullanım ve konfor sunar.

Kosmodisk hipoalerjenik malzemeden yapılmıştır. Omurga nodülleri, omurganızı doğal bir biçimde sarar. Her bir nodül, omurganızın bir boğumuna denk gelecek şekilde gün içi aktivitelerinizde sırtınızı destekler ve akupunktur tekniğine benzer akupresür(accupressure) tekniğiyle sıkışan kasları rahatlatır.

Omurganızı doğru pozisyonda tutmanız için , bir osteopratisyen ya da fizyoterapistin parmakları gibi ince bir dokunuş ve nazik bir baskıyla, omurganız boyunca bir destek ve masaj etkisi sağlar. KOSMODISK masajının etkisi ile omurga ve çevresindeki kaslar ve kan dolaşımı harekete geçer. Geleneksel ve alternatif iyileştirme yöntemleriyle de birlikte ve başarıyla kullanılabilir.

KOSMODISK CLASSIC SET aşağıdaki parçalardan oluşmaktadır:

•Sırtınızın orta bölümüne, boylu boyunca oturan, sırt bölgesi için uzun kısım

•Beliniz için yapılmış olan kısa kısım

•Pamuklu saklama çantası

•+HEDİYE! Acıbadem Sağlık Paketi

•+HEDİYE!: Basit sırt egzersizleri kitabı

•+HEDİYE! We Care Dijital Baskül

Artık sınırlamalar ve acı olmadan aktif bir hayata adım atabileceksiniz.

KOSMODISK CLASSIC SET ile yeniden spora başlayabilir, dans edebilir, evinizle bahçenizle ilgilenebiklir, işinizde ağrılardan daha az şikayetçi olabilirsiniz.

Size aylık göndereceğimiz bültenimize de abone olmanızı yavsiye ediyoruz. Böylelikle, egzersiz, beslenme tüyoları alabilir, aktif yaşamınıza keyifle devam edebilirsiniz.

Kısıtlanmadan hayatınızı yaşamaya başlayın!Ayda 12,74 TL'ye ağrılarınızdan kurtulun! Memnun kalmazsanız 30 gün içinde iade hakkınızı kullanabilirsiniz.

KOSMODISK CLASSIC Seti, hamileler, profesyonel sürücüler, hareketsiz çalışanlar, işçiler gibi sırt ağrılarına ve incinmelerine maruz kalma riski yüksek olan kişilere özellikle tavsiye ediyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title