Haberler

Konya Sıkıştırılan Otomobil Takla Attı 2'si Ağır 3 Yaralı

Sıkıştırılan otomobil takla attı 2'si ağır 3 yaralıKonya'da iddiaya göre plakası alınamayan bir otomobil tarafından trafikte sıkıştırılan Hamza ve Şeyma Nur Açıcı ile 6 aylık bebekleri Seyit Ali'nin içinde bulunduğu otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybolması sonucu takla attı.

Sıkıştırılan otomobil takla attı 2'si ağır 3 yaralı

Konya'da iddiaya göre plakası alınamayan bir otomobil tarafından trafikte sıkıştırılan Hamza ve Şeyma Nur Açıcı ile 6 aylık bebekleri Seyit Ali'nin içinde bulunduğu otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybolması sonucu takla attı. Kazada anne Açıcı ve 6 aylık bebekleri ağır yaralandı.

Kaza, saat 17.20 sıralarında Konya-Ankara Karayolu Kulu ilçesi girişinde meydan geldi. Konya'dan Kulu'daki akrabalarını ziyarete giden 24 yaşındaki Hamza Açıcı'nın kullandığı 42 GD 438 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu refüjde bulunan ağaçlara çarpıp takla atarak karşı şeride geçti. Otomobilde bulunan sürücü Hamza hafif, eşi Şeyma Nur ve 6 aylık bebekleri Seyit Ali Açıcı ise ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Anne Şeyma Nur ve bebeği Seyit Ali'nin durumu ağır olması nedeniyle Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobil sürücüsü Hamza Açıcı, polise verdiği ilk ifadede plakasını alamadığı bir otomobilin kendi otomobilini tehlikeye düşürerek sıkıştırdığını öne sürdü. Polis kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen otomobili arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Kulu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title