Haberler

Hamile Sürücüyü Silahla Vuran Trafik Magandası İçin 15 Yıl Hapis İsteniyor

Güncelleme:

Konya'da, otomobiliyle kırmızı ışıkta duran hamile doktorun aracına arkadan çarpıp, çıkan tartışma sonucu doktoru silahla yaralayan trafik magandası, "Doldur boşalt yaparken yanlışlıkla vurdum" dedi.

Konya'da geçen yıl Mayıs ayında, otomobiliyle kırmızı ışıkta duran hamile doktor Aliye Avcı'nın aracına arkadan çarpan, çıkan tartışma sırasında da tabancasını ateşleyip, doktoru yaralayan Hasan Çokkaynar'a, 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Çokkaynar, ise savunmasında tabancayı doldur-boşalt yapmak isterken kaza ile doktora kurşunun isabet ettiğini ileri sürdü.

Olay, 5 Mayıs 2016 tarihinde merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Ankara Caddesi Beşyol Kavşağı'nda meydana geldi.

HAMİLE KADININ ARACINA VURDU

Hocacihan Aile Sağlı Merkezi'nde göre vli aile hekimi 2 aylık hamile Aliye Avcı, yönetimindeki otomobiliyle kavşakta kırmızı ışıkta durdu.

İsmail Uzundere (38) idaresindeki hafif ticari araçla ışıkta bekleyen Avcı'nın otomobiline arkadan çarptı.

Kazanın ardından sürücü Uzundere ve yanında bulunan arkadaşı Hasan Çokkaynar (24) ile diğer sürücü Avcı yanındaki kız kardeşi Gamze K. aracından indi.

Bu sırada iki grup arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında Avcı, polis çağırmak istedi.

Bu duruma sinirlenen Uzundere, Avcı'nın aracının tamponuna tekme attı. Gerginliğin artması üzerine korkan Avcı ve kız kardeşi otomobile

HAMİLE KADINA ATEŞ ETTİ

Hasan Çokkaynar da tabancayla ateş açtı. Otomobilin bagajından giren kurşun, sürücü koltuğunda oturan Avcı'nın kalçasına isabet etti.

Avcı, kanlar içinde kalırken, Çokkaynar ve Uuzundere, araçlarına binip, Avcı'nın aracının yan tarafından çarpıp kaçmak istedi.

O sırada kavşakta görevli trafik polisleri, silah sesini duyup kaçmak isteyen Şüphelilerin aracını durdurdu.

Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HAMİLELİK BOYUNCA VÜCUDUNDA MERMİYLE YAŞADI

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve ikinci çocuğuna hamile olan Aliye Avcı'nın, omuriliğinin alt bölümünden girip, sol kalçasında kalan mermi, hamilelik nedeniyle risk taşıdığı için vücudunda kaldı.

VÜCUDUNDAKİ MERMİ DOĞUMDAN SONRA ÇIKARILDI

7 ay boyunca vücudunda mermiyle yaşayan Aliye Avcı'nın 16 gün önce kız bebek dünyaya getirdiği ve vücudundaki merminin de doğumdan sonra yapılan ameliyatla çıkartıldığı öğrenildi.

Bebeğe ise 'Aylin' isminin verildiği

15 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

Konya 1'İnci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan şüphelilerden İsmail Uzundere, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Doktor Avcı'ya ateş eden ve yaralanmasına sebep olan Hasan Çokkaynar'ın hakkında ise 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

'DOLDUR BOŞALT YAPMAK İSTEDİM'

Olaydan önce uyuşturucu hap kullandığını ileri süren Çokkaynar ise savunmasında, tabancanın doldur boşalt yapmak isterken ateş aldığını ileri sürdü.

Çokkaynar ifadesinde, "Otomobile binmeden önce uyuşturucu hap kullandım. Bu nedenle şuurum tam olarak yerinde değildi. Tartışma sırasında elimdeki tabanca ile doldur boşalt yapıyordum. Bu esnada tabanca kazayla ateş aldı. Kurşun kazayla Aliye Avcı'ya isabet etti. Kan davam nedeniyle sürekli silah taşıyorum. Tabanca ve araçta bulunan diğer tüfek ile malzemeler bana ait" dedi.

Mahkeme ileriki bir tarihe ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Uzundere Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (5)

Mustafa:

Bu mafyalar, gaspçılar, hırsızlar, teröristler silah alabilir, taşıyabilir, bulundurabilir, isterse adam vurabilir. Ancak normal Türk vatandaşlarının resmi yollardan silah alıp bulundurması İranın nükleer silah proğramı gibi zor, meşakkatli ve bir o kadar da pahalıdır.

1
0
yanıtYanıtla
Serkanka42:

Bu Çokkaynarlar ailesi Konya da zaten mafya. Kazayla falan değildir bilerek ateş etmiştir hanzo.

1
0
yanıtYanıtla
..:

Evet kardeşim öyleymiş. Adamlar pavyoncu. Ne beklenir ki. . .

yanıt0
yanıt0
aliveli:

adam olsan kadına ateş etmezdin haysiyetsiz şerefsiz

0
0
yanıtYanıtla
Bingöl lü ZAZA:

Mekanın cennet olsun Ziya Paşa . Ne demişti Ziya Paşa ''Eşeğe Zerdu, Palanda vursan eşek yine eşektir. '' İstanbul un siyasetine talip olan bayan , vefat etmiş bir anne için hakaret dolu duvar yazısını paylaşıyor. Bir maganda çıkıp hamile bayana çarpıyor , herhalde niye ölmedin diye bu seferde tabancayla vuruyor. Memleket , memleket güzel memleket. Keşke insanlarda da bu güzelliği görebilseydik. Bu vahşet bu barbarlık olmasaydı. Allah ıslah etsin , tabii İnanç varsa.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title