Haberler

Konya Devletin Zirvesini Bekliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Faruk Dügen, 17 Aralık Pazartesi Günü Mevlana Kültür Merkezi'nde Düzenlenecek Olan Şeb-i Arus Törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 6 Bakanın Katılacağını Bildirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Faruk Dügen, 17 Aralık Pazartesi günü Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Şeb-i Arus törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 6 bakanın katılacağını bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Dügen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Anadolu'nun kültür başkenti olan Konya'da çok önemli bir ev sahipliğini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "UNESCO tarafından bu yılın Mevlana yılı kabul edilmesiyle birlikte daha geniş kitlelere ulaşacak olan Şeb-i Arus törenlerinde Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay ve Adalet Bakanımız Mehmet Ali Şahin başta olmak üzere birçok bakanımız ve milletvekilimiz şehrimizde bizlerle birlikte olacak. Tüm Konyalı hemşehrilerimiz biliyor ki, Başbakanımız şehrimize ayrı bir önem vermektedir. Asırlık sorunlar ve Konya'nın kızıl elması olarak nitelendirilen projeler Başbakanımızın şehrimize verdiği önemle hayat bulmuştur. Şeb-i Arus törenlerinde başta sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere bir çok bakanımızı ağırlarken inanıyorum ki şehrimiz için planlanan bir çok projenin de hayata geçirilmesi için önemli adımlar atmış olacağız. Bu kapsamda da Konyamız için çok büyük önem taşıyan duble yollar ve hızlı tren altyapı çalışmalarını Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım bizzat yerinde inceleyerek gelişmeler hakkında bilgi alacaktır" dedi.

(BÇ-FM)

16.12.2007 13:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title