Haberler

Kocaelispor 2006 - 2007 Futbol Sezonunu Törenle Açtı

İddaa Lig (a) Takımlarından Kocaelispor, 2006-2007 Futbol Sezonunu İsmetpaşa Stadı'nda Yapılan Törenle Açtı. Şarkıcı Davut Güloğlu'nun Verdiği Konserin Ardından Kulubün Bütün Branşlarındaki Sporcular İle Futbol Takımına Yeni Transfer Edilen Futbolcular Taraftarlara Tanıtıldı. Daha Sonra Kulübün 1...

İddaa Lig (A) takımlarından Kocaelispor, 2006-2007 futbol sezonunu İsmetpaşa Stadı`nda yapılan törenle açtı. Şarkıcı Davut Güloğlu`nun verdiği konserin ardından kulubün bütün branşlarındaki sporcular ile futbol takımına yeni transfer edilen futbolcular taraftarlara tanıtıldı.

Daha sonra kulübün 1966 yılındaki kuruluşunda 17 kişilik futbolcu kadrosunda bulunanlardan hayatta olanlara, vefat edenlerin de yakınlarına plaket verildi.

Açılışta konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Mustafa Ekşi, Kocaelispor`un geçmişte büyük başarıları bulunduğunu belirterek, yönetim olarak kulübü başarılı günlerine taşımayı hedeflediklerini bildirdi. ``Gün birlik ve dayanışma günüdür`` diyen Ekşi, şunları kaydetti: ``Başarıya giden yol birlik ve beraberlikten geçmektedir. Kocaelispor henüz hak ettiği konumda değil, önümüzde aşılması gereken engeller var. Ekibimle bu engelleri kısa sürede aşacağımıza inanıyorum.``

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Kocaelispor`un kentin adeta bayrağı olduğunu belirterek, bu bayrağı daha yukarılara çekmek için yerel yöneticiler olarak gereken desteği vereceklerini bildirdi.

Konuşmaların ardından Kocaelispor, İddaa Lig (A) takımlarından İstanbulspor`la hazırlık maçı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title