Haberler

Kocaeli'nde Uyuşturucu Operasyonu... - Alıcı Gibi Davranan Polise, Eroin Satmak İsteyen 4 Kişi, 25 Kilogram Eroinle Suçüstü Yakalandı

Alıcı gibi davranan polise, eroin satmak isteyen 4 kişi, 25 kilogram eroinle suçüstü yakalandı.

Alıcı gibi davranan polise, eroin satmak isteyen 4 kişi, 25 kilogram eroinle suçüstü yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bazı kişilerin İzmit'te ellerindeki eroini satmak için müşteri aradığını tespit etti. Alıcı gibi davranarak bu kişilerle temas kuran polis, 25 kilogram eroini satın almak için 250 bin avroya anlaştı.

Uyuşturucu maddeyi teslim etmek için İstanbul'da verilen adreste zanlılarla buluşan polis, daha sonra M.K. (41), A.G. (25), M.D. (36) ile E.Ç'yi (27) suçüstü yakaladı.

Operasyonda birer kilogramlık paketler halindeki 25 kilogram eroinle birlikte 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 12 adet fişek, şarjör ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde sorguları devam eden zanlıların, ifadelerinin ardından ''örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yapmak'' ve ''6136 Sayılı Kanuna Muhalefet'' suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title