Haberler

Kocaeli: Gebze'de Bir Gazeteci Aracıyla Çukura Düştü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Özel Bir Televizyonun Muhabiri Aracıyla Giderken, Bir Süre Önce Asfaltlama Yapılan Yoldaki Açık Bırakılan Rögar Çukuruna Düştü.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, özel bir televizyonun muhabiri aracıyla giderken, bir süre önce asfaltlama yapılan yoldaki açık bırakılan rögar çukuruna düştü.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi İlyas Bey Caddesi üzerinde, 2 gündür açık bırakılan rögara, biri özel televizyonun Gebze Muhabiri Fatih Gürbüz'ün aracı olmak üzere, değişik zamanlarda toplam 3 araç birden düştü. Önceki günden beri 2 aracın düştüğü yağmur suyunu tahliye etmek için yol kenarına konulan kapağı olmayan rögarın son kurbanı, habere giden bir gazeteci oldu. Bir haberi takip için kendisine ait 41 U 4462 plakalı aracıyla gitmekte olan Gazeteci Fatih Gürbüz, İlyas Bey Caddesi üzerine geldiğinde, kendisinden yol isteyen bir ambulansa yol vermek istedi. Bu sırada yolun kenarında bulunan ve çevresinde hiçbir önlem alınmayan kapağı olmayan rögarı fark etmeyen Gürbüz'ün aracının sağ tekeri çukura girdi. Hızının yavaş olması sebebiyle kazayı yara almadan atlatan gazeteci Gürbüz, aşağıya indiğinde gördüğü manzara karşısında şaşırıp kaldı. Çukura saplanan aracının sağ tekeri patlarken, aracın karter takımlarında da zarar meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında bulunan yol için Gürbüz, yaklaşık 1.5 saat boyunca yetkililerin gelmesini beklemek zorunda kaldı. Bir süre sonra olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilisi ile alt ve üst yapı müteahhit şirketinin yetkilileri tartışarak, suçu birbirlerinin üzerine atmaya başladı. Belediye yetkilisi ile alt yapı yetkilisi, rögarın kapaklı olduğunu iddia ederlerken, üst yapı yetkilisi ise rögarın kendilerine kapaksız olarak teslim edildiğini öne sürdü. Gazeteci Gürbüz'ün "bu işte asıl sorumlu kim?" diye ısrarla sorması üzerine ise üst yapı yetkilisi, "Bütün ızgaraların başında beklemek zorunda mıyım?" diye cevap verdi. Belediye yetkilisi de buna benzer bir cevap vererek, bütün yollardaki ızgaraları kontrol edemeyeceğini öne sürdü. Uzun süren tartışmada taraflar sorumluluğu bir türlü kabul etmeyerek, suçu sürekli birbirlerinin üzerine attı. Taraflar, tartışmaların ardından soruna çözüm bulamayınca, Gazeteci Gürbüz'e, hakkını mahkemede aramasını söyledi.

Gazeteci Fatih Gürbüz'e ise trafik ekiplerinin de kusuru yola verdiği kazada, çukura düşen aracını kendi imkanlarıyla çıkartmak ve bu kez de kendi haberini yapmak kaldı. Duruma isyan eden Gürbüz, tarafları mahkemeye vereceğini belirterek, sorumluların cezasını çekmesi gerektiğini söyledi.

Bu arada, kazayı görerek olay yerine gelen ve bir süre önce aynı duruma düştüklerini öne süren bazı vatandaşlar da, araçlarında binlerce YTL değerinde hasar oluştuğunu belirterek, belediyenin bütün bu olanlara rağmen duruma kayıtsız kaldığını iddia etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title