Haberler

Kocaeli: Eskihisar-topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde Bayram Trafiği

Hafta Sonuyla Beraber Toplam 5 Günlük Ramazan Bayramı'nı Tatil Yaparak ya da Akrabalarını Ziyaret Ederek Değerlendirmek Üzere Yola Çıkanlar, Bugün Eskihisar-topçular Arabalı Vapur İskelesi Önünde, Kilometrelerce Uzunlukta Araç Kuyrukları Oluşturdu.

Hafta sonuyla beraber toplam 5 günlük Ramazan Bayramı'nı tatil yaparak ya da akrabalarını ziyaret ederek değerlendirmek üzere yola çıkanlar, bugün Eskihisar-Topçular Arabalı Vapur iskelesi önünde, kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluşturdu.

Ramazan Bayramı nedeniyle tatil beldelerine gitmek isteyen ya da akraba ziyaretleri için yollara düşen vatandaşlar, deniz ve karayollarında yoğunluk yaşanmasına sebep oldu. Hafta sonuyla birlikte toplam 5 günlük Ramazan Bayramı'nda tatil yapmak isteyen vatandaşlar, İzmit Körfezi'ni geçmek için akın ettikleri Eskihisar-Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde de kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluşturdu. Bir yanda yoğun trafiğe isyan eden sürücüler, bir yanda da yetkililerin araçları sıraya koymamasından dolayı şikayetçi oldu. Feribota binebilmek için dakikalarca kuyruk beklemek zorunda kalan araç sürücüleri arasında, sıra yüzünden zaman zaman küçük çaplı tartışmalarda yaşandı. Başta seyyar satıcılar olmak üzere çok sayıda dilenci, kuyrukta bekleyen sürücülere bir şeyler satmaya ve duygularını sömürerek para toplamaya çalıştı. Yoğun talep yüzünden feribot seferlerinin sayısı artırılmasına rağmen, yoğunluk akşam saatlerine kadar azalmayarak sürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title