Haberler

Kocaeli'de Baz Istasyonundan Akü Çalan Hırsızlar Yakalandı

Kocaeli'de 7 ayrı GSM şirketine ait baz istasyonundan 80 akü ve kapı kilidi çalan şüpheliler polisin takibi sonucu yakalandı.

Kocaeli'de 7 ayrı GSM şirketine ait baz istasyonundan 80 akü ve kapı kilidi çalan şüpheliler polisin takibi sonucu yakalandı. Kocaeli'de Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda 7 ayrı baz istasyonundan değeri yaklaşık 2 bin lira olduğu öğrenilen 80 akü ve kapı kilidi çalan 3 şüpheli polisin takibi sonucu yakalandı. Olay yeri ve çevresinden elde edilen kamera görüntülerinin incelenmesinin ardından şüphelilerin eşgalleri tespit edildi. Yapılan incelemede E.Ç, H. P. ve A. G olduğu tespit edilen şüpheliler kullanmış oldukları araç içerisinde yakalandı. Hırsızlıktan sabıkası bulunan zanlıların ayrıca İstanbul, Düzce, Sakarya ve Kastamonu'da da hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerin kullandıkları araç içersinde yapılan aramada 2 adet demir kesme makası, 2 adet levye, 2 adet tornavida, 1 çift eldiven ve suçtan elde ettikleri 7 bin lira para ele geçirildi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tamamlanan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title