Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden'e Dubai'de Büyük İlgi

9- 29 HAZİRAN tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest'in (ISF) yurtdışı tanıtım yüzleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden, Dubai'ye yapılan tanıtım gezisinde halktan ve basın mensuplarından büyük ilgi gördü.

9- 29 HAZİRAN tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest'in (ISF) yurtdışı tanıtım yüzleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden, Dubai'ye yapılan tanıtım gezisinde halktan ve basın mensuplarından büyük ilgi gördü.

Ortadoğu'da fenomen haline gelen Gümüş dizisinin Muhannad ve Noor isimleriyle başrol oyuncuları Öden ve Tatlıtuğ, Dubai'de büyük ilgi gördü. Kuzey ve Güney dizisiyle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ ve Umutsuz Ev kadınları dizisinin başrol oyuncularından Songül Öden Dubai'de hayranları ile buluştu. İstanbul Shopping Fest tanıtımı için yapılan basın toplantısının ardından Türk büyükelçisinin verdiği kokteylin konuğu olan yıldızlar, kokteyle katılan konuklar tarafından ilgi ile karşılandı. Geçen sene de ISF'nin yurtdışı tanıtım yüzü olan Tatlıtuğ ve bu sene festival kapsamında tanıtım çalışmalarına katılan Öden, İstanbul Shopping Fest'in yurtdışı yüzü olmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken alışveriş ve eğlence festivali İSF için tüm hayranlarını İstanbul'a davet ettiler.

İSF HAKKINDA

İlk yılında İSF, BKM (Bankalararası Kart Merkezi) verilerine göre toplam alışveriş oranında yüzde 26, yabancı kart harcamasında ise yüzde 66 artış gösterdi. Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan festivalin ikincisi de; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. İstanbul Valiliği himayesinde, İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi), İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) ve İTO (İstanbul Ticaret Odası)'nın desteğiyle, AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği), AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği), ve BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) koordinasyonunda, THY (Türk Hava Yolları) iş birliğiyle ve TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), TUROB (Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği), TMD (Tescilli Markalar Derneği), TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği), TAV (Tepe Akfen Havalimanları) ve ISG'nin (İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı) katkılarıyla gerçekleşecek.

(SS)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıvanç Tatlıtuğ Gümüş Dubai Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title