Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ'un Almak İstediği Kedinin Fiyatı 38 Bin Dolar Çıktı

Güncelleme:

Kedilere olan tutkusuyla bilinen Tatlıtuğ, özel bir tür olan Serval F1 cinsi bir kedi almak için petshop'a gitti. Ancak kedi için istenen 38 bin doları duyunca şoke oldu.

Kedilere olan tutkusuyla bilinen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, özel bir tür olan Serval F1 cinsi bir kedi almak için petshop'a gitti. Ancak kedi için istenen 38 bin doları duyunca şoke oldu. Oyuncu, "Bu parayı hayvanlarla ilgili bir kuruluşa veririm daha iyi" dedi ve 20 liraya Beta cinsi bir balık satın aldı. Bu cins kedilerin fiyatı ise 50 bin dolara kadar çıkabiliyor.

DUYDUĞU FİYAT KARŞISINDA ŞOKE OLDU

Evinde birkaç kedi besleyen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün yeni bir kedi sahibi olmak için Etiler'deki bir petshop'a gitti. Tatlıtuğ, 'Serval' cinsi kediye hayran kaldı. Ancak bu sevimli hayvanın fiyatını duyunca şoke oldu.

"HAYVAN KURULUŞLARINA VERİRİM DAHA İYİ"

Milliyet'in kendi arasında da cinslerine göre ayrılan Serval kedilerinin en seçkin olan 'F1' cinsini beğenen Tatlıtuğ, kedinin fiyatının 38 bin dolar olduğunu duyunca neye uğradığını şaşırdı. Oyuncu, "Ben bu fiyatı bu kediye vereceğime bir kuruluşa yardım yaparım" diyerek kediyi almaktan vazgeçti. Bu tür kedilerin fiyatları 50 bin dolara kadar çıkıyor.


Kedi almak için petshop'a giden Kıvanç Tatlıtuğ, dükkandan 20 liraya Beta cinsi balık satın alarak çıkarken balığına da sevgilisi Başak Dizer'in adını verdiği iddia edildi.
Yabani bir kedi olan Serval kedisini evde besleyebilmek için özel belgeler gerekiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (46)

tugba:

bence sokaktan bir kedi alıp baksın. hayvanlar parayla satılmaz. . .

15
0
yanıtYanıtla
Osman karyüzMobil-IOS:

Bu herif cimri pinti iğrenç sesli bi adamdır hiç bir yere 1 kuruş bağışlamaz yugoslav dır Anlayın bosnadan adanaya adanadan erkan özermanın kucağına liseyi bile okuyamamış

4
8
yanıtYanıtla
yazmam:

Vaşak la bu

7
3
yanıtYanıtla
çavuş:

bilemedin şafak

yanıt0
yanıt0
SAFAK:

SAFAK BEN, BUYRUN

yanıt0
yanıt0
.mobilWeb@haberler.com:

Kediye 38 bin dolar vermem diyor gidiyor 20bin tlye balık alıyor bu nasıl zeka

3
6
yanıtYanıtla
MIKA:

Ulkende ac sefil cocuk azmi Kivancigim?onlara bagis yap hayvanda canli amma yanlis anlasilmasin hayvan iste nede olsa bulur yer insanligin son nefesleri. . . neyse. . .

6
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Serval vahşi kedi türüdür ve Afrika''da yaşar. . . Fiyatının o kadar yüksek olması normal. . . Ancak Vahşi hayvan beslemek ile ilgili Hukuki Düzenlemelere bakılması lazım. . . Ayrıca Pet Shopta ne işi var. . . ? Kaçak Hayvan ticaretine HAYIR. . . Pet Shop''lara da HAYIR. . .

7
0
yanıtYanıtla
mert:

he, 100 liraya satsınlar vahşi kediyi, önüne geleni yisin demi, 38 bin liran yoksa bunu besleyemezsin zaten kitty

5
1
yanıtYanıtla
ISMET ISLAMOGLU:

GERCEKTEN SÜPER GÜZELLIKTEYMIS: COK MUHTESEM POSTU VAR TIPKI LEOPAR GIBI FAKAT 32. 000 DOLAR COK FAHIS FIYAT -BU GÜZEL KEDIYI ALAN KISI ÖZEL BAKMALI VEDE SIGORTA YAPTIRMALI CÜNKÜ CALINABILIR VEYE HERHANGI BIR HASTALIKTAN ÖLEBILIR. !

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title