Haberler

Çaldığı Kitabı Geri Getiren Köpek, Dönerle Ödüllendirildi

Güncelleme:

Isparta'da kitapçının rafından kitap çalarak uzaklaşan Gandalf isimli köpek, çaldığı kitabı geri getirince işletmeci tarafından tavuk dönerle ödüllendirildi. Köpeğin kitabı çaldığı anlar kitapçının güvenlik kamerasına yansıdı.

Isparta'da bir kitapçının rafından kitap çalarak uzaklaşan Gandalf isimli köpek, çaldığı kitabı geri getirince işletmeci tarafından tavuk dönerle ödüllendirildi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapılan video, çok sayıda beğeni alarak yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. O anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

KİTAPÇININ ÖNÜNE GELEN KÖPEK, KİTAP ÇALDI

Filmlere konu olacak olay Isparta Kutlubey Mahallesi 1001. Sokak üzerindeki bir kitapçıda 27 Kasım 2018 tarihinde meydana geldi. Hasan Yırık isimli işletmecinin içeride olduğu anlarda kapı önünde bulunan Gandalf isimli köpek, rafların önünde bir süre oyalandı. Sonra rafta bulunan bir kitabı alarak uzaklaşmaya başladı. İşletmecinin seslenerek çağırması üzerine geri gelen Gandalf isimli köpek raftan çaldığı kitabı teslim edince, tavuk döner ile ödüllendirildi. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

"KENDİSİNE TAVUK DÖNER ISMARLADIM"

Yaşanan olayı anlatan işletmeci Hasan Yırık, "Kasım sonuna doğruydu, akşam saat 19.00-20.00 civarlarıydı. Ben burada kitap düzeltiyordum. Bir sokak köpeği, buralarda dolaştığı için adını Gandalf koymuştuk. Biz, burada dururken, kapının önünde yattı, bir şeyler yapıyordu. Normalde hep masanın altına yatardı ama o gün yatmadı. En sonunda kitabı almış ağzına, götürüyordu. Ben de onu görünce kapıdan dışarı çıktım ve 'Gandalf' dedim. Sonra kuyruğunu sallayarak geldi ve kitabı ondan aldım. Sonra kendisine tavuk döner ısmarlayıp, dükkana geri geldim" dedi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜNÜ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Güvenlik kamerası görüntüsünü sosyal medya ortamında paylaşınca büyük beğeni alarak, yüzlerce kez paylaşıldığını dile getiren Yırık, "Köpeğin kitap çalması biraz garip. Bununla ilgili baya iyi tepkiler aldık" diye konuştu.

Gandalf'ın kitap çalması sonrasında sosyal medya üzerinden, yakın civardaki başka bir kitapçıyı etiketleyerek, "Bu işte sizin bir parmağınız var mı?" şeklinde bir espri de yaptığını anlatan Yırık, "Sosyal medyadaki paylaşımımda zaten esprili bir şekilde özellikle onu sordum. Gandalf, o kitabı bizim buradan alıp, oraya götürecek yani eminim. Zaten Diren isimli engelli köpeğimiz var orada, o da Gandalf'ın arkadaşı. O yüzden oraya götüreceğini düşündük ve sonra aldı, yürüdü bu iş" ifadelerini kullandı.

"BURADAKİ SOKAK HAYVANLARININ HEPSİNE BİZ BAKIYORUZ"

Kafeler Caddesi esnafı olarak, sokak hayvanlarına her zaman sahip çıktıklarını dile getiren Yırık, şöyle devam etti: "Buradaki sokak hayvanlarının hepsine biz bakıyoruz zaten. Bütün esnaf çok sever. Diğer işletmelerde yemek yerler, buraya gelir burada yerler. Burada yemekleri ve suları her zaman hazır olur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Komik - İlginç

Isparta Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

Kasım6:

KAHROLSUN PUTPERESTLİK PUTPERESTLER TAĞUTA TAPANLAR KUZEY KOREYE GİTSİN

11
7
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Ülkenin köpeği bile kültürlü

16
1
yanıtYanıtla
ısparta lı boksör. piskolok:

çöpe atmıştır kitabı. geri getirdine dail görüntü yok.

5
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

okumayı seven köpek

8
1
yanıtYanıtla
Derbeder:

Kopek güzel bir şey hatırlattı bize kitap okumak...Kitap okusak boöylemi olurduk.neler degişirdi neler.ama bunu yapmak düşünmek yerine yok onun sakalı yok bunun gözü ,yök Atatürk çü yok ateist çok iyi çalışıyor boş işlere boş yere

4
3
yanıtYanıtla
mühendis:

keşke insanlarda para yerine kitap alıp geri getirse

5
2
yanıtYanıtla
Duyda inanma:

Kitabin reklamini iyi yapmış eleman

5
1
yanıtYanıtla
XL:

KÖPEK BİLE OKUYACAGI KITABI BILIYOR ICERDEKI VATAN HAINLERINE KAPAK OLSUN

5
1
yanıtYanıtla
Kasım6:

Sizden ala vatan haini mi var köpekte de akıl yok sizde de putperestler hiç değilse o bir köpek düşünemiyoe Allah size akıl vermiş düşünesiniz diye siz bir alkoliğe tapıyorsunuz

yanıt10
yanıt12
Oktay:

Kasım6 :D

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title